השוק
המומנטום נמשך: החברה הביטחונית שהודיעה על הזמנות בסך מיליונים
לאחר הזמנה בסך מיליונים מוקדם יותר החודש, החברה הביטחונית הודיעה על 2 הזמנות נוספות וממשיכה להיות על הגל של המומנטום החיובי
חברת סולרום הודיעה כי סולרום אלקטרוניקה בע"מ, חברה בת בבעלותה המלאה (100%) קיבלה שתי הזמנות בסך כולל של כ-4 מיליון שקלים משני לקוחות שונים בתחום הביטחוני לייצור של מערכות חשמל המיועדות לאותו פרויקט קצה.
אחד מהלקוחות הינו לקוח מהותי של החברה, שהינו חברה גדולה בעלת איתנות פיננסית הפועלת בתחום הביטחוני בישראל, אשר הזמנתו, בסך של כ-2.1 מיליון שקלים, תשולם בתנאי שוטף +60 יום ממועד אספקת המוצרים.
ההזמנה השנייה, בסך של כ-1.9 מיליון שקלים, תשולם בתנאי שוטף +95 יום ממועד אספקת המוצרים. אספקת המוצרים שהוזמנו כאמור בשתי ההזמנות מיועדת להתבצע החל מהרבעון האחרון לשנת 2025 ובמהלך שנת 2026.
מתן רבין, מנכ"ל סולרום, מסר: "העובדה ששני הלקוחות בחרו במערכות שלנו לאותו פרויקט קצה מדגישה את יכולתנו לספק מענה מדויק לצרכים מורכבים בפרויקטים ביטחוניים מתקדמים. אנו רואים בכך אבן דרך נוספת במימוש האסטרטגיה של סולרום להעמקת הפעילות בקרב לקוחות מהותיים, ונמשיך לפעול להרחבת שיתופי הפעולה ולתמוך בצמיחה יציבה של החברה גם בשנים הבאות".
עוד ב-
כזכור, מוקדם יותר החודש סולרום הודיעה כי התקבל בידה הסכם מסגרת לרכישת מוצרי לייזר QCL (לייזרי מפל קוונטי - Quantum Cascade Laser) המיוצרים על ידה מחברה ישראלית העוסקת בתחום הביטחוני שהינה לקוח חדש של החברה, בסך כולל של כ-24 מיליון שקלים ובתנאי תשלום של שוטף + 30.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


