השוק

ענקית ההייטק מחפשת עובדים בישראל: אלו המשרות החדשות שנפתחו

סייברארק משיקה מחזור חדש של תוכנית ההכשרה לג'וניורים: ה-Software Bootcamp יוצא לדרך בספטמבר. החברה גייסה 30 בוגרי מדעי המחשב, חלקם יקחו חלק בתוכנית הכשרה אינטנסיבית שתשלב אותם בתפקידי מפתח בסייברארק – כעובדי חברה מהיום הראשון
מערכת ice | 
סייברארק (צילום shutterstock)
חברת סייברארק המובילה העולמית בתחום אבטחת הזהויות, גייסה בימים אלה 30 בוגרים, 18 מהם למחזור חדש של תוכנית ה-Software Bootcamp - מסלול הכשרה ייעודי לבוגרי מדעי המחשב והנדסת תוכנה, שיכלול שישה שבועות של למידה והתנסות מעשית בטכנולוגיות מתקדמות במשרדי החברה בפתח תקוה. 
המשתתפים בתכנית  ישולבו בתפקידי פיתוח בצוותי R&D ובצוותי DATA בתפקידים שונים, רובם Software Engineers.  המשתתפים יעברו הכשרה מקצועית, יקבלו כלים פרקטיים ותכנים בנושאי סייבר בדגש על עולם התוכן והטכנולוגיות של סייברארק , וכן על אבטחת זהויות – אנושיות וזהויות מכונה.
 
גילי שילוני, מנהלת משאבי אנוש  בסייברארק ישראל  מציינת: " ה-Software Bootcamp הוא חלק ממערך הגיוס הרחב שלנו בסייברארק, שמאפשר לבוגרים להשתלב בתפקידי מפתח בעולמות הסייבר ולהתפתח איתנו. מתוך הנחה שטאלנט נבנה לאורך זמן, אנחנו משקיעים לא רק בגיוס, אלא גם בהכשרה ובהזדמנויות לפיתוח מקצועי כבר מהשלב הראשון בקריירה."
"הבוגרים במקצועות הטכנולוגיים שמסיימים מדי שנה את לימודיהם במוסדות ההשכלה הגבוהה בישראל יוצאים ברובם כג'וניורים, חסרי נסיון בעבודה. הדרך למשרה הראשונה שלהם  לעיתים אינה  פשוטה כלל, כשרובם המכריע של המעסיקים מחפשים את העובדים המנוסים יותר, ונמנעים מהשקעת משאבים בהכשרת עובדים חסרי נסיון", מוסיפה שילוני. "בעידן של AI, אנחנו מכירים בעובדה שדוקא לג'וניורים יש פוטנציאל להפוך לאנשי AI וטכנולוגיות מתקדמות מעולים, ושמחים לחבר אלינו את הטאלנטים שיובילו את התעשייה במהפכה הנוכחית ובשנים הבאות."
אחד העקרונות החשובים בסייברארק הינו שמירה על גיוון וגם בתכנית זו נשמר העקרון כך שישתתפו בה כ- 50% נשים.  בנוסף, החברה ממשיכה לגייס בימים אלה עשרות עובדים לתפקידים טכנולוגיים נוספים בכל צוותי המוצר והפיתוח.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה