השוק
השקעה בהפועל תל אביב: כך תוכלו לרכוש מניות במועדון של עופר ינאי
אוהדי הפועל תל אביב בכדורסל, כמו גם משקיעים פרטיים ומוסדיים, מקבלים היום בשורה מעניינת עם האפשרות החדשה של IBI להשקיע במועדון הפופולארי של עופר ינאי. עם פתיחתה של הפלטפורמה העסקית החדשה של בית ההשקעות המוביל, כבר בוצעה השקעה של מיליוני שקלים על ידי גוף השקעות בינלאומי. כל הפרטים | בלעדי
נותנת החסות הראשית של מועדון הכדורסל הפועל תל אביב, IBI בית השקעות, בניהולו של דייב לובצקי, משיקה פלטפורמה עסקית חדשה להשקעות בקבוצה של עופר ינאי, כאשר המשקיעים יחזיקו במניות של עופר ינאי ספורט בע"מ.
במה מדובר? חברת IBI בית השקעות, נותנת החסות הראשית של הפועל "IBI" תל אביב, השיקה פלטפורמה ייחודית המאפשרת לכל אוהד - לצד משקיעים פרטיים וגופים מוסדיים - להפוך לשותף אמיתי במועדון. הפלטפורמה שהוקמה על ידי חברת IBI קפיטל, מאפשרת השקעה מוסדרת, שקופה ומפוקחת.
כבר בימים הראשונים לפעילותה, בוצעה השקעה בסך מיליוני שקלים על ידי גוף השקעות בינלאומי. ההשקעה משקפת את הצמיחה והפוטנציאל העסקי של המועדון - גם על הפרקט וגם בעסקים. השקעה זאת מתווספת להשקעות הקודמות שבוצעו במועדון במהלך החודשים האחרונים.
החזון של הפועל ת"א 2025 ברור: להפוך את הפועל לשחקן מרכזי הן בספורט הישראלי, והן בתחום השקעות הספורט, ולהעניק (גם) לאוהדים את הזכות לקחת חלק בהצלחה, הספורטיבית והעסקית, כאחד.
כזכור, בחודש מאי השנה, IBI בית השקעות חתמה עם מועדון הכדורסל הפועל תל אביב על הסכם חסות ראשית.
ההסכם נחתם לשתי עונות המשחקים הקרובות, 2025/26 ו-2026/27, עם אופציה לעונת 2027/2028 ובמסגרתו נקראת הקבוצה "הפועל IBI תל אביב". כחלק מההסכם, מופיע לוגו החברה על חזית מדי המשחק הרשמיים וחולצות הייצוג, לצד נוכחות פרסומית בולטת במשחקי הבית של הקבוצה בליגת ווינר סל וביורוליג.
החסות נחתמה בשיאו של רגע היסטורי עבור המועדון, לאחר זכייתו ביורוקאפ והעפלת הקבוצה לליגת הכדורסל היוקרתית ביותר באירופה - היורוליג.
עוד ב-
עתה, כאמור, גם האוהדים (וכמובן גם משקיעים פרטיים ומוסדיים) יוכלו לקחת חלק בהצלחת הקבוצה עם השקעה ורכישת מניות ולהיות שותפים במועדון. בית ההשקעות הינו נותן החסות גם למועדון הפועל תל אביב בכדורגל.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.קראו לילד בשמו, תרומהמרקוס 09/2025/09הגב לתגובה זו0 0מה השטות הזו לקרוא לזה השקעה ? כן, תקבלו מניות בחברה של ינאי מה זה יתן לכם בדיוק ? אילו זכויות ? בקיצור, חרטא מבית מדרשו של מי שיש לו בעיות נזילות.סגור
-
1.משחק אותה מליאן כולו הלוואות (ל"ת)המשועבד 09/2025/09הגב לתגובה זו1 0סגור
-
רק המניות שלו בנופר אנרגיה שוות נליארדיםמשחק אותה 09/2025/11הגב לתגובה זו0 0אני בטוח שלך יש 5 שקליםסגור



