השוק
רמי לוי ושופרסל לפני כולן: זה המותג שייכנס לסניפים
פריניר נכנסת לראשונה לתחום התירס והחומוס בשימורים: המוצרים מיוצרים במפעל החדש בחצור הגליל (לשעבר פרי גליל). תומר צ'סקלה מנכ"ל ומבעלי החברה: "פריניר תיכנס בנוסף, לנישות נוספות של שימורים וקפואים מתוצרת חקלאות ישראלית כחול לבן, איכותית, ישר מהשדה לצלחת''
חברת פריניר יצרנית מוצרי עגבניות , מלפפונים וזיתים מעמיקה את אחיזתה בשוק המזון. החברה בבעלות משפחת צ'סקלה ומשפחת נקש, נכנסת לראשונה לתחום שימורי התירס ושימורי החומוס.
בחודש מרץ 2025, נמכר מפעל פרי גליל לקבוצת פליקאן בבעלות משפחת וינר מארה"ב, תמורת 112 מיליון שקל. בהמשך לכך, שכרה חברת פריניר את מפעל פרי גליל , שהיה סגור במשך כשנה וחצי והסבה את שם המפעל ל"פריניר" . פתיחת המפעל מחדש וגיוס מאות עובדים חדשים, מכניסה את פריניר לתחומי ייצור חדשים בקטגוריית השימורים והקפואים מתוצרת חקלאות מקומית כחול לבן. את מוצרי התירס וחומוס שימורים של חברת פריניר ניתן לרכוש ברשתות השופרסל ורמי לוי ובהמשך ברשתות נוספות
מוצרי פריניר החדשים הנמכרים בשלב ראשון, על מדפי רשתות השופרסל ורמי לוי וביניהם: פריניר גרגרי תירס קל, פריניר גרגרי תירס מתוק, פריניר חומוס גרגרים, שימורי התירס הינם מזן הרויאלטי המשמש כתירס למאכל ומזן הסנטינל הידוע כסופר מתוק. מקור יבולי התירס משדות עמק המעיינות, עמק יזרעאל, בקעת יבניאל רמת סירין ועד יגור ועמק החולה.
תומר צ'סקלה מנכ"ל ומבעלי פריניר מוסר כי: סגירת מפעל פרי גליל, הביאה איתה למחסור בשימורים וחברות ורשתות החלו לייבא מוצרי שימורים מחו"ל. עם הסבתו של מפעל פרי גליל למפעל פריניר, אנחנו יוצאים במהלך אסטרטגי מקיף ,אשר יישם את כל החדשנות והטכנולוגיה שיש ברשותנו. נשקיע בפיתוח של מוצרים חדשים בקטגוריות שונות, ביניהם שימורי תירס ושימורי חומוס, עם זנים איכותיים מקומיים, הכל מתוך כבוד והערכה לחקלאות ולחקלאים הישראליים"
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
3.שיפשוט כבר את הרגל הליקוקניק (ל"ת)יאיר ילד ז 11/2025/13הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.איכות, ללא חומרים מזיקים ובמחיר כמו בעולם. (ל"ת)יובל 11/2025/11הגב לתגובה זו0 0סגור
-
1.כבוד לתוצרת כחול לבן רק אני בקשה קטנהטיטוס 11/2025/10הגב לתגובה זו2 0תדאגו לעבוד עם תירס מזנים טובים למאכל, מתוק ורך. יותר מדי שנים עבדו עלינו עם תירס לבהמות בטעם ומרקם של חצץ.סגור
-
עדיף מתיקות טבעית (ל"ת)בלי תוספת סוכר 11/2025/13הגב לתגובה זו0 0סגור



