השוק
קים קרדשיאן חוגגת גיוס עתק: “התחלה של עידן חדש”
מותג הלבשה שהתחיל ממחטבים פשוטים הפך לתופעה בינלאומית שמגלגלת מיליארדים. מאחורי ההצלחה עומדים שם מוכר מאוד ואסטרטגיה חכמה עוד יותר – אבל מה גרם למשקיעים להאמין כל כך בעתידו של המותג?
מותג ההלבשה התחתונה Skims, שבבעלות כוכבת הריאליטי והיזמית קים קרדשיאן, הודיע היום (רביעי) על השלמת סבב גיוס הון חדש בהיקף של 225 מיליון דולר, המשקף לחברה שווי של 5 מיליארד דולר.
לפי דיווח שפורסם ב"ניו יורק טיימס", מדובר בהמשך ישיר לסבב הגיוס הקודם שבוצע בשנת 2023, אז הצליחה החברה לגייס 270 מיליון דולר לפי שווי של 4 מיליארד דולר.
המותג, שהושק בשנת 2019 על ידי קרדשיאן ושותפה העסקי ג’נס גריד, החל כחברת מחטבים ותחתונים לנשים המשווקת אונליין, אך עם השנים התרחב לתחומי הלבשה נוספים. לאחרונה נודע כי Skims נכנסה לראשונה לשוק הישראלי, ובמהלך השנים הקרובות מתכננת החברה לפתוח רשת חנויות קמעוניות ברחבי העולם.
במרץ האחרון משכה החברה תשומת לב כשבלון ענק בדמות קים קרדשיאן, באורך של 20 מטר, הוצב בכיכר טיימס שבניו יורק במסגרת קמפיין לקידום בגדי הים של המותג.
"ההודעה שלנו היום מעניקה תוקף לעבודה הקשה של הצוות והשותפים המדהימים שלנו שסייעו לנו להגיע לפרק חדש ומלהיב זה, והפיכתנו למותג קמעוני גלובלי שפועל בכל הערוצים", אמרה קרדשיאן, המשמשת כסמנכ"לית הקריאייטיב של Skims.
מותגי היופי והאופנה של קרדשיאן, בהם גם SKKN, ממשיכים ליהנות מפופולריות עצומה בקרב קהל צעיר, בעיקר בזכות כוח ההשפעה שלה ברשתות החברתיות. לפי הערכות, הכנסות החברה צפויות לעבור השנה את רף מיליארד הדולר.
עוד ב-
לדברי Skims, ההון החדש שגויס ישמש להרחבת ליין המחטבים והתחתונים, להשקת קולקציות חדשות בתחום ההלבשה ובגדי הספורט, ולהקמת חנויות נוספות בארה"ב ובעולם. כיום פועלות 18 חנויות של Skims בארצות הברית ושתי חנויות נוספות במקסיקו.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



