השוק
דפנה ניסנבוים השלימה גיוס נוסף: זה הסכום שיושקע ב-TIPA
הסטארט-אפ הישראלי, הפועל בתחום פתרונות האריזה המתכלים, גייס 70 מיליון דולר - והשלים גיוס כולל של כ-130 מיליון דולר. מנכ"לית טיפה: "הגיוס הנוכחי יאפשר לחברה לתת מענה לדרישה הגוברת של השוק"
חברת הסטארט-אפ הישראלית טיפה (TIPA), הפועלת בתחום פתרונות האריזה המתכלים, הודיעה היום (ראשון) על השלמת סבב גיוס של 70 מיליון דולר. את הסבב הובילו מילניום פוד-טק ומיטב דש בהשקעה של כ-30 מיליון דולר.
טיפה, שנוסדה במטרה להביא פתרון בר-קיימא למשבר זיהום הפלסטיק העולמי, גייסה עד כה סכום של כ-130 מיליון דולר. החברה מפתחת ומשווקת אריזות גמישות מתכלות לחברות מוצרי צריכה בתחומי המזון והאופנה, ופעילה כיום באירופה, ארה"ב ואוסטרליה.
האריזות שמפתחת טיפה משלבות תכונות דומות לאלה של הפלסטיק, ומותאמות לצורכי שרשראות האספקה, אך בתום השימוש הן מותאמות להשבה לטבע, בדומה לאשפה אורגנית. גודל שוק אריזות הפלסטיק הגמישות העולמי מוערך ב-103 מיליארד דולר בשנה.
בשנה שעברה חתמה טיפה על הסכם עם AMCOR, יצרנית האריזות הגדולה בעולם, שבמסגרתו תרחיב AMCOR את היצע האריזות שלה ותפעל לייצור מקומי והפצה של אריזות טיפה בשוק האוסטרלי, שיהיו בעלות תו תקן בינלאומי לקומפוסט תעשייתי וביתי.
דפנה ניסנבוים, מנכ"לית טיפה, מסרה כי "בשנים האחרונות אנו עדים לעלייה חדה בביקוש לפתרונות אריזה סביבתיים מצד צרכנים. סבב הגיוס הנוכחי של החברה נועד לתמוך בצמיחה המהירה של החברה, ויאפשר מענה רחב לדרישה הגוברת של השוק".
עוד ב-
חנן שניידר, מנכ"ל מילניום פוד-טק, הוסיף כי "היכולת של טיפה לספק פתרונות אריזה מתכלים שמיושמים בתעשיית האריזות ללא צורך בהתאמות בקווי הייצור, מהווה יתרון תחרותי מובהק וגורם משמעותי ביכולת של טיפה להמשיך לצמוח במהירות וביעילות".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



