רכילות עסקית
בגיל 59: המיליארדר הישראלי המבוקש התאושש מהגירושים הקשים?
רק לאחרונה נצפה איש העסקים שלמה קרמר שוהה על כלי השיט המפואר שברשותו לצד עדן עיון, שמכהנת כעוזרת המנהלים האישית שלו. קרמר, המבוגר מעיון ב-31 שנה, כבר נראה במספר קטעי וידאו המתעדים אותו משוחח בצורה רגועה ואינטימית
בחודש ספטמבר האחרון עולם העסקים הישראלי התוודע להודעה על סיום הקשר הזוגי בין שלמה קרמר, מגדולי אנשי הטכנולוגיה והאבטחה הדיגיטלית בישראל, ובין האמנית דורית חכים. קרמר בן ה-59, שבנה אימפריה טכנולוגית רחבת היקף, סיים פרק נוסף בחיים הרגשיים המסובכים שלו, הפעם עם יוצרת הקולנוע המוכשרת שליוותה אותו בשנים האחרונות כך על פי פרסום ב-TMI אבל נראה שהוא כבר עובר הלאה.
רק לאחרונה נצפה איש העסקים המצליח שוהה על כלי השיט המפואר שברשותו לצד עדן עיון, שמכהנת כעוזרת המנהלים האישית שלו. קרמר, המבוגר מעיון ב-31 שנה, כבר נראה במספר קטעי וידאו המתעדים אותו משוחח בצורה רגועה ואינטימית עם עוזרתו האישית על סיפון היאכטה הפרטית.
על פי הפרסום ב-TMI בצילומים נוספים ניתן לראות את עדן, בת 28 בבגד ים לבן ועטופה בבגד חוף, כשעל פניה חיוך גדול. עיון אף העלתה לפרופיל האינסטגרם האישי שלה תמונות מהחופשה המשותפת, מה שמעורר שאלות לגבי אופי הקשר ביניהם.
חכים, בוגרת מכון הקולנוע היוקרתי של סם שפיגל, הצליחה לחרוט את שמה בזכות יצירות מרשימות כמו "משהו בעל ערך" ו"ירח בבית 12", ויצרה גשר ייחודי בין עולם האמנות לעולם ההון הישראלי. קרמר אגב מוערך על פי פורבס ב-2.5 מיליארד דולר בסך הכל.
הפרידה מגיעה שנה לאחר פרסום ספרה האוטוביוגרפי "הכיוון: מערב" של חכים-קרמר, יצירה ספרותית חושפת שבה היא חשפה את המורכבות של החיים בצל אישיות עסקית דומיננטית. הספר, שתיאר בגילוי לב את המאבקים הכספיים האישיים שלה ואת האתגרים של בניית זהות עצמית לצד יזם בעל השפעה עצומה, הפך למעין מפת דרכים לנשים הנמצאות במערכות יחסים דומות. כעת, כשהדפים נסגרים על הרומן האמיתי, נותרת השאלה האם החשיפה הספרותית הקדימה את הסיום הפרטי, או שמא הפרידה המתבשלת היא זו שהניעה את החשבון נפש הספרותי הכן והחד של האמנית.
עוד ב-
בשנת 2006 ייסד יחד עם מיקי בודאי את חברת טראסטיר, שעסקה בהגנה על ארגונים ממתקפות הנעשות דרך מכשירי קצה. החברה פיתחה מוצר שנועד להגן על בנקים מפני הונאות ועל אתרי מסחר מקוונים מפני גנבת זהויות. כן פיתחה טכנולוגיה למניעת מתקפות פישינג. בשנת 2015 הקים, יחד עם גור שץ, את חברת הסייבר קייטו נטוורקס, שפיתחה מערכת אבטחת מידע מבוססת שכבת ענן.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(7):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
6.בסוף תמיד יבחרו בצעירןתיוחאי 10/2025/10הגב לתגובה זו0 1גם דביר בנדק. יוצא עם בחורה צעירה ב30 שנה. נצפו הרבה ביחדסגור
-
5.קנאים!! תפרגנוקאטו 10/2025/07הגב לתגובה זו1 0לא גנב לא קומבינות ולא שוחד. הרוויח הכל ביושר. שייצא עם מי שבא לו. צעירה מבוגרת סטרייטית לסבית שמנה רזה… מה זה עינינכם?סגור
-
4.יש בלבול בשם המשפחה שלו.. אמור להיות בוזגלו,אצילי.. (ל"ת)אני 10/2025/07הגב לתגובה זו0 1סגור
-
3.כתב דמיקולו. קרמר עשה את הונו בצ'ק פוינט. (ל"ת)אני 10/2025/07הגב לתגובה זו1 0סגור
-
ממש לא. הכסף הגדול היגיע אחר כך (ל"ת)קרמר 10/2025/07הגב לתגובה זו0 0סגור
-
2.מה הבעיה? בשביל מה גברים עושים כסף אם לא כדי לקחת נשים (ל"ת)סופר 10/2025/06הגב לתגובה זו1 0סגור
-
1.גבריםאזרחית ותיקה 10/2025/06הגב לתגובה זו0 0כל המודה והפירגון לגברים מבוגרים ועשירים עם נשים צעירות זה לא לעניין..אם הגבר לא היה עשיר ומבוגר והאשה צעירה גם הייתה זוגיות? ומה היה קורה אם המינים היו מתלפים והיה מדובר בנשים מבוגרות בפרק שני בחיים ובחורים צעירים? גם הייתם מפרגניםסגור



