רכילות עסקית
איל ולדמן ובת הזוג הצעירה מסעירים את הרשת: התמונה הנועזת מהבריכה
היזם ואיש העסקים בן ה-66 ובת זוגו מאיה, בת ה-22, שיתפו תיעוד מחופשה בפורטוגל שהצליח לעורר לא מעט תגובות. התמונה מצטרפת לשורת פרסומים זוגיים מהחודשים האחרונים, בהם גם הסרטון הוויראלי ממשחקי המונדיאל
איש העסקים והיזם איל ולדמן (66) ובת זוגו מאיה (22) ממשיכים לבלות בחופשה באירופה, והפעם משכו את תשומת לב הגולשים עם תמונה משותפת שפרסמו מפורטו שבפורטוגל.
השניים, המתארחים במלון היוקרה Six Senses Douro Valley, העלו סלפי שצולם באזור הבריכה והספא. בתמונה הם נראים עטופים בחלוקי מגבת לבנים וחובשים כובעים תואמים, תיעוד שעורר סקרנות ברשת משום שלא ניתן לדעת אם הם לבושים בבגדי ים מתחת לחלוקים.

צילום מסך מאינסטגרם איל ולדמן
עוד ב-
התמונה מצטרפת לשורת רגעים זוגיים שפרסמו בתקופה האחרונה. בחודש שעבר תיעדו את עצמם במהלך משחקי המונדיאל, ובחודשים האחרונים זכה לחשיפה רחבה גם סרטון שבו נראו השניים רוקדים לצלילי השיר "Khamenei Is Dead". הסרטון, שפורסם לאחר הדיווחים על חיסולו של המנהיג האיראני, צבר יותר ממיליון צפיות ועורר תגובות רבות ברשתות החברתיות.
מערכת היחסים של ולדמן ומאיה נחשפה לראשונה באוגוסט אשתקד. בהמשך סיפר ולדמן בריאיון לתוכנית "אסנהיים" ברשת 13 כי השניים הכירו כאשר מאיה עבדה כדיילת במטוסו הפרטי. לדבריו, לאחר אחת הטיסות ביקש את מספר הטלפון שלה, ובהמשך הזמין אותה להיפגש – ומשם החל הקשר הזוגי.
מסך רשת 13
מערכת היחסים של ולדמן ומאיה נחשפה לראשונה באוגוסט אשתקד. בהמשך סיפר ולדמן בריאיון לתוכנית "אסנהיים" ברשת 13 כי השניים הכירו כאשר מאיה עבדה כדיילת במטוסו הפרטי. לדבריו, לאחר אחת הטיסות ביקש את מספר הטלפון שלה, ובהמשך הזמין אותה להיפגש – ומשם החל הקשר הזוגי.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(4):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
4.פטטידפנה 08/2026/21הגב לתגובה זו0 0ילדה בת 22 והוא 66 ממש פטתי איך אהבה תחזיק אם כל החיים לפניה והוא כבר...סוס מת בישבילה?סגור
-
3.אני מקווה בשבילה שחוץ ממסעדות וחופשות יוצאלילך 08/2026/07הגב לתגובה זו1 0לה לקבל יהלומים, תיקי שאנל ומינימום דירה אחת אחרת זה לא שווה ללקלק ביצים מקומטותסגור
-
2.ולדמןנפתלי 08/2026/06הגב לתגובה זו0 0ולדמן הגבר וכול ההומואי להיתפוצץסגור
-
1.אייל וולדמן ומאיה בת זוגוגולן יעקובי ace 08/2026/06הגב לתגובה זו6 0שיחיה את חייו כמו שהוא רוצה. תורם למדינה. איש נדיב. עושה הכל מטוס ליבו. אב שכול . סבל מספיק. שיחיה בכיייף . יותר טוב החרדים "נמות ולא נתגייס"?סגור



