רכילות עסקית

הבן של הראל ויזל בחופשה מנקרת עיניים: צפו

אחרי תקופה אינטנסיבית של הובלת מותגי ענק והתרחבות קבוצת פוקס, השניים החליטו לקחת פסק זמן מהתחרות התובענית ויצאו יחד עם משפחתם לנופש יוקרתי במיוחד מעבר לים
מורן ויזל, הראל ויזל (צילום דימה טליאנסקי, Moran_wize)
אימפריית האופנה והקמעונאות של קבוצת פוקס מובילה כבר שנים את השוק המקומי והבינלאומי, כשאת המושכות אוחזים הראל ויזל ובנו מורן ויזל, מנכ"ל נייקי ישראל ופעילות ריטיילורס. לאחר תקופה אינטנסיבית של הובלת מותגי ענק, הצעות ערך חדשות והתרחבות זכיינויות, החליט מורן ויזל לקחת פסק זמן מתחרות הריטייל התובענית. הוא יצא יחד עם אישתו לנופש משפחתי יוקרתי ומפנק במיוחד מעבר לים, כדי למלא מצברים בסגנון החיים הטוב ביותר.
חופשת הקיץ המשפחתית מתנהלת ברמה הגבוהה ביותר, במלון פאר פוטוגני המציע בריכות אינסוף, שירות אישי ונופים עוצרי נשימה. בני המשפחה נהנים מכל רגע של רוגע צרוף, כשהם מדלגים בין רביצה נינוחה בשמש לבין פינוקי ספא מושקעים. השקט והשלווה תופסים את מקום ישיבות הנהלה ודוחות המכירות, ומאפשרים לכולם להתנתק לחלוטין משגרת העבודה העמוסה.
חלק מרכזי מהחוויה מוקדש כולו לקולינריה משובחת. המשפחה נהנית מארוחות גורמה במסעדות השף הנחשבות ביותר באזור, צלחות מעוצבות, חומרי גלם טריים ויין משובח שמלווה כל ערב. בין מנות ה-VIP, הקינוחים המושקעים והרמת הכוסית המשפחתית, מורן והראל ניצלו את הזמן לא רק כדי ליהנות מהאוכל הטוב והאווירה, אלא בעיקר כדי לחגוג את היחד המשפחתי הרחק מלחצי היום-יום.

מורן ויזל בחופשה (אינסטגרם)

מורן ויזל בחופשה (אינסטגרם)

מורן ויזל בחופשה (אינסטגרם)
 
moran_vizel

 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה