רכילות עסקית

שרי אריסון מתרגשת: "קוראת ונפעמת מהעומק"

המיליארדרית הישראלית-אמריקאית, חוזרת לכתוב בפייסבוק האישי שלה ולא פעם מגיבה בעצמה גם לגולשים הרבים. הפעם הפוסט של שרי אריסון זכה לאלף שיתופים, דבר שהוביל להתרגשותה של הפילנתרופית
שרי אריסון (צילום זאביק דרור)
הפילנתרופית הישראלית-אמריקאית, שרי אריסון, ממשיכה בקאמבק בפייסבוק האישי שלה, בו המיליארדרית משתפת בעצמה על חייה, התובנות אליהן הגיעה, ואף חושפת לפעמים מקצת מחייה האישיים, והתגובות הרבות מביאות אותה גם להתרגשות.
יש לציין, כי בשונה מדפים אחרים של אנשי עסקים בעלי הון, שרי אריסון מתעקשת לכתוב בעצמה את הדברים ואף עונה לתגובות, גם אישיות. כך, למשל, כתבה הפילנתרופית בת ה-64, לפני תקופה כי "מישהו נכנס לחיים שלי לאחר הרבה שנים שלא היה". דבר שהעלה בקרב עוקביה שאלות אם כוונתה לרמז כלשהו על חייה האישיים. אריסון ענתה בדף שלה תוך כדי שהיא חושפת מידע אישי: "חחח…לא עלה על דעתי שיהיו כאלו שיפרשו שאני בזוגיות – אני לא. יש בחיים של כולנו הרבה מאוד יחסים בינאישיים בכל מני צורות ובכל מני מובנים: משפחה, חברים, ידידים וכו'. אז בקיצור – אני לא בזוגיות, מאחלת לעצמי".

בתחילת החודש, כתבה אריסון: "הבעיה היא הפתרון. איפה שיש לנו את הבעיות הכי גדולות – שם טמון הפתרון. אני לא מדברת על דברים חומריים, אלא על דברים מנטליים, רגשיים ורוחניים בתוכנו...אם יש פחד גדול ממשהו – אולי שם טמונה העוצמה הכי גדולה שלנו. משהו לחשוב עליו".
 
לפני כמה ימים, שיתפה המיליארדרית תמונה של שושנה שצילמה וכתבה פוסט מחשבתי על נושא היופי, וכתבה: "יופי… יש כל כך הרבה יופי בעולם, אז למה אנחנו כאנושות מוצאים את עצמנו מתמקדים בכיעור או בנושאים סתמיים? זה כמו להסתכל על שושנה ולראות רק את הקוץ ולהחליט שזה לא טוב - במקום לראות את הקסם שבפרח כולו. בואו נתמקד ביופי. יש כל כך הרבה בעולם".
הפוסט זכה לאלף שיתופים ולתגובות רבות, דבר שהוביל את בעל קבוצת אריסון להתרגשות: "אני קוראת תגובות ונפעמת מהעומק והיופי בשיתופים. תודה רבה והמשך שבוע מבורך לכם".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה