אוכל
קוראסון אסאדו וכריך פורטוגזי: הפודטראק שכל חובב בשר חייב להכיר
בשרים מעושנים, קרואסון אסאדו ופלטת בשרים מושחתת: השף שורד מסיבת הנובה משיק תפריט ופוד טראק חדש שכל חובב בשר חייב להכיר
השף ושורד הנובה, שהפעיל במסיבה פוד טראק, איציק ביטון, ממשיך לכבוש את הקהל הישראלי ומיק תפריט חדש ב"רולינג שף" – הפוד טראק שלו שמככב במתחם המשתלה באשדוד.
הפודטראק האהוב של איציק מתמחה בבשרים מעושנים, והפעם הוא משדרג את החוויה הקולינרית עם מנות בשר מעושנות וטעימות במיוחד. בין המנות תוכלו למצוא קרואסון אסאדו מפורק עם ריבת בצל וצ'ימיצ'ורי, בוריטוס אסאדו מפורק עם בצל קריספי ואיולי צ'יפוטלה, כריך פורטוגזי בריסקט מעושן בקייג'ון שמוגש בג'בטה רוסטיקו עם ירקות טריים ורטבים, ונקניקיית עגל מעושנת בלחמניית ביירן עם איולי פסטו, קולסלאו וריבת בצל.

צילום: אלעד ברנגה
את ה"רולינג שף" פתח ביטון כשנה אחרי ששרד את הטבח במסיבת נובה, שם עבד כספק ושם גם איבד את שותפו שנרצח באכזריות. השם "רולינג שף" נשאר כמחווה לעסק שהקים עם שותפו ז"ל, והמטבח שהוא מוביל היום הוא לא רק דרך להציע אוכל מעולה, אלא גם מקום של חיבור, זיכרון ובעיקר אהבה לאוכל.
ביטון משלב טכניקות עישון ייחודיות עם חומרי גלם איכותיים ומציע מנות שמשלבות טעמים עמוקים ועשירים עם שילובים מפתיעים. מדובר בחוויה אמיתית של אהבה לאוכל, לדיוק ולחוויה קולינרית.
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



