אוכל
זו השיפודיה האהובה בישראל – והיא לא "עובד בכפר"
אחרי שאסף גרניט פתח מנגל משלו, הגיע הזמן לבדוק אילו שיפודיות עממיות הישראלים הכי אוהבים והאם הם מעדיפים בשרים על האש בגרסה הטרנדית או הזולה
הפופולריות הגואה של השיפודיות בארץ הביאה כבר את השפים המובילים בישראל לאמץ את המנגל ולפתוח גרסה מפונפנת משלהם: אסף גרניט וקבוצת מחניודה עם "הסטקייה" והשף אביעד פלד עם "גיטה" שהוכתרה כשיפודיה היקרה בישראל (במחיר של 50 שקלים ומעלה לשיפוד בודד).
אבל, חזרה למקורות העממיים ולסקר האוכל הגדול של ישראל שהגיע הפעם למסעדות הבשרים על האש שמציעות שיפוד כולל פתיחת שולחן, מגוון ענק של סלטים ופיתות חמות בצד.
הסקר, שנערך עבור "הצינור" והוגש ע"י יונתן כהן ועמית אהרונסון, חשף מיהן חמשת השיפודיות שהישראלים באמת הכי אוהבים, ובמיוחד מי הגיעו בפער למקום הראשון והשני והצטיינו הן בטעם והן בפופולאריות.
הסקר, שנערך עבור "הצינור" והוגש ע"י יונתן כהן ועמית אהרונסון, חשף מיהן חמשת השיפודיות שהישראלים באמת הכי אוהבים, ובמיוחד מי הגיעו בפער למקום הראשון והשני והצטיינו הן בטעם והן בפופולאריות.
עוד ב-
במקום החמישי: מסעדת אחלה בפתח תקווה
במקום הרביעי: מסעדת אווזי המיתולוגית בחיפה, ממציאת כבד האווז על המנגל
במקום השלישי: שיפודי ציפורה שהתחילו ממקום קטן בת ים והפכו לרשת
במקום השני: עובד בכפר הפופולארית באור יהודה שהפכה לאהובת הסלבס ותופעת רשת
במקום הראשון: שיפודי עזרא ובניו הוותיקים בראשון לציון שמציעים תמחור נמוך במיוחד בטעם אהוב.
במקום הרביעי: מסעדת אווזי המיתולוגית בחיפה, ממציאת כבד האווז על המנגל
במקום השלישי: שיפודי ציפורה שהתחילו ממקום קטן בת ים והפכו לרשת
במקום השני: עובד בכפר הפופולארית באור יהודה שהפכה לאהובת הסלבס ותופעת רשת
במקום הראשון: שיפודי עזרא ובניו הוותיקים בראשון לציון שמציעים תמחור נמוך במיוחד בטעם אהוב.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



