בעולם
דרמה באיביזה: איש העסקים וכוכב הריאליטי הישראלי הותקף באלימות
היזם נאור ברוך, כוכב ״מגדלים״, מספר כי עימות עם נהג מונית באיביזה על רקע לאומני הסתיים בתקיפה אלימה מצד שני גברים שהמתינו לו ביעד
נאור ברוך, איש העסקים ויזם בתחום הקריפטו וההשקעות, שהתפרסם בעקבות השתתפותו בתוכנית הטלוויזיה "מגדלים" של HOT, הותקף באלימות על רקע אנטישמי באי איביזה.
ברוך, בן 30 בלבד החי חיי פאר ומתחזק חשבון טיקטוק פעיל עם 45.5 אלף עוקבים, סיפר כי המקרה הקשה ארע לאחר עימות עם נהג מונית מקומי.
לדבריו, האירוע התרחש בשעות הבוקר, בדרכו חזרה ממסיבה. במהלך הנסיעה שאל הנהג מהיכן הוא הגיע, וכשענה "ישראל", השיב הנהג "פרי פלסטין". בין השניים התפתח ויכוח, שבמהלכו הדגיש ברוך כי איבד חברים במתקפת נובה והביע עמדות נחרצות בעד ישראל.
צילום מתוך אינסטגרם
צילום מתוך אינסטגרם
ברוך הבחין כי הנהג שולח הודעות בטלפון במהלך הנסיעה, וכשהגיעו ליעד – חיכו שם שני אנשים נוספים. לטענתו, הם החלו להכות אותו וקרעו את חולצתו. ברוך הצליח להימלט מהמקום, אך לדבריו מדובר בתקיפה על רקע מוצאו הישראלי.
בהקלטה שפרסם ברוך ניתן לשמוע את הויכוח בינו לבין נהג המונית, כאשר הישראלי אומר: "נתניהו לא יכול לעצור כי הוא חייב לחסל את חמאס, אחרת זה יקרה שוב. אני איבדתי את החבר הכי טוב שלי שהלך למסיבה. לכן אני מתעצבן".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.תפסיקו לנסוע לאירופהרוני 09/2025/02הגב לתגובה זו0 0מה יש לחפש באירופה היא אנטישמיתסגור
-
1.האזרחים כמו הראשמוטי 09/2025/01הגב לתגובה זו0 0כאשר ראש הממשלה (הספרדי) הוא ממובילי האנטישמיות בארצו, מה הפלא שהאזרחים נוהגים כמותו.סגור



