בעולם
מחריד: הכבאים מואשמים בצילום של נשים שמתו בתאונות דרכים
התנהגות דוחה של כבאי בבריטניה נחשפת - צילומי תמונות של נשים שנהרגו בתאונות דרכים, הטרדות מיניות של כבאיות הן רק חלק מהתלונות שעולות
כבאים בבריטניה צילמו תמונות של נשים שנהרגו בתאונות דרכים ופרסמו את התמונות המזעזעות באינטרנט – כאשר חלקם מגיבים לגבי סוג התחתונים שהן לבשו. הכבאים של שירותי הכיבוי של דורסט ווליטשייר שיתפו את התמונות המטרידות בוואטסאפ, שם הגיבו בצורה דוחה על הנשים, כך דיווחה רשת החדשות ITV.
"ראיתי אנשים מעירים הערות לגבי סוג התחתונים שהנשים לובשות בתאונות הדרכים", סיפרה כבאית שביקשה להישאר בעילום שם. "חילוץ גופה לא אמור לגרום לך לרצות לצלם אותה, רק כדי להתבדח על זה אחר כך", הוסיפה כבאית. "בגלל שזו האהובה של מישהו, לא? זו קרובת משפחה של מישהו".
כמה כבאיות גם סיפרו לחדשות ITV כי הן ספגו הטרדה מינית בתחנות הכיבוי ואפילו בזירות עצמן. כבאית אחרת אמרה שעמית שלה ניסה לנשק אותה בזמן שריפה כאשר שאר הצוות נשלח למלא את הכבאית במים. "בזמן שהיינו לבד, הוא ניסה לנשק אותי", אמרה הכבאית שהזדהתה בשם ג'ס.
הכבאיות לא הסתפקו בזה ושיתפו עשרות תמונות והודעות לא רצויות והודעות מיניות שקיבלו מעמיתיהם הכבאים. "לעולם לא הייתי רוצה לראות תמונה כזו והיא דוחה אותך, ואז את צריכה לחזור לעבודה", אמרה כבאית בשם שרה (שם בדוי).
עוד ב-
קצין הכבאות הראשי של שירותי הכיבוי של דורסט ווילשטשייר, בן אנסל, אמר לחדשות ITV: "העניינים שהועלו מדאיגים מאוד ואנו מתייחסים ברצינות רבה להאשמות מסוג זה. מכיוון שמדובר בטענות להתנהגות פלילית, הודענו מיד למשטרה כגדי שניתן יהיה לנקוט בפעולה המתאימה. אני גם מזמין חקירה עצמאית".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



