בריאות

עיוור נאלץ לרדת לכביש מאחר שרכב חסם את המדרכה

בחור עיוור הנעזר בכלב נחייה נאלץ לקבל עזרה מעוברת אורח מאחר ורכב חסם את המדרכה ובכך לא אפשר את האפשרות למעבר
עיוור? תשלם אגרת טלוויזיה (צילום אילוסטרציה: Getty images Israel) (צילום Getty images Israel)
אמש (ד') עדי נתן, בחור עיוור הנעזר בכלב נחייה בסך הכל רצה ללכת ולקנות גלידה, גילה ש"החיים הם ממש לא גלידה" כותב בפוסט עצוב בפייסבוק, מאחר והוא נאלץ להיעזר בעוברת אורח כדי לחצות את המחסום שחסם את המדרכה הבטוחה ובכך הוא גרם לה לרדת איתו ועם כלב הנחייה שלו צ'רלי לכביש ובכך לסכן אותו, את כלבו ואת אותה הבחורה שעזרה. 
עדי המשיך בפוסט שלו ומציין שהוא נתקל בסיטואציה הזאת על בסיס יומי, דבר שמסכן אותו ואת כלב הנחייה שלו. "בפעם האחרונה שזה קרה לי ניסיתי לעקוף בעצמי מצידי המדרכה, ונפלתי ונפצעתי" רושם עדי בפוסט. 
עדי מסיים את הפוסט בכך שהוא מבקש מאנשים שנאלצים להחנות את רכבם על המדרכה להשאיר מספיק מקום למעבר ובכך להציל את חייו ואת חייהם של מאות הולכי רגל עיוורים, ומבקש את עזרת הציבור שאנשים ידווחו אם הם רואים אנשים שעושים את העברה המסוכנת הזאת, וכך יצמצמו את התופעה הנוראית הזאת.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה