חדשות
לפיד נעדר בשל לו"ז, אך לא שכח לעקוץ: "טענת נתניהו על יחסים טובים עם הדמוקרטים - מביכה"
יו"ר האופוזיציה אמנם טען כי לא יוכל להגיע למלאה שם הציג ראש הממשלה את ההסכם עם בחריין, אך בשל דבריו על היחסים עם הממשל האמריקאי הוא התבטא בטוויטר: "לקח הימור לא מחושב וסיכן את מערכת היחסים המיוחדת של ישראל וארה"ב"
יאיר לפיד נעדר היום (שלישי) ממליאת הכנסת בה הוצג הסכם השלום עם בחריין ובמסגרתה נאם ראש הממשלה בנימין נתניהו על המהלכים האחרונים וכן הביע עמדה ראשונה לגבי החילוף בתפקיד נשיאות ארצות הברית בין דונלד טראמפ לג'ו ביידן, שטרם הוכרז רשמית.
לפיד שטען כי בשל אילוצי לו"ז לא יוכל לקחת חלק במליאה, כתב בטוויטר: "הנסיון של נתניהו לטעון שהוא שמר על יחסים טובים עם הדמוקרטים הוא מביך. הניתוק שלו ממה שקורה בשנים האחרונות בארה״ב כל כך גדול שהוא לא יודע מה אומרים הדמוקרטים והממשל החדש על מי שהקים את ״רמת טראמפ״ באמצע מערכת בחירות סוערת בארה״ב".
הנסיון של נתניהו לטעון שהוא שמר על יחסים טובים עם הדמוקרטים הוא מביך. הניתוק שלו ממה שקורה בשנים האחרונות בארה״ב כל כך גדול שהוא לא יודע מה אומרים הדמוקרטים והממשל החדש על מי שהקים את ״רמת טראמפ״ באמצע מערכת בחירות סוערת בארה״ב.
— יאיר לפיד - Yair Lapid (@yairlapid) November 10, 2020
עוד כתב בהמשך יו"ר האופוזיציה בעקיצה לראש הממשלה: "נתניהו לקח הימור לא מחושב וסיכן את מערכת היחסים המיוחדת של ישראל וארה"ב. רק ממשלה חדשה תוכל לתקן את זה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה


