חדשות
נחשפו ההקלטות המצמררות מניסיון הרצח של שירה איסקוב "היא דקורה בכל מקום"
השכנים שמתחננים למוקד מד"א: "עוד שנייה היא מתה", והזעקות של השכנים שעצרו את אביעד משה מלרצוח את שירה איסקוב: תיעוד ההקלטות דקות ספורות לאחר ניסיון הרצח שזעזע את המדינה
תיעוד ההקלטות של שכניהם של שירה איסקוב ואביעד משה מייד לאחר ניסיון הרצח, נחשפו היום (רביעי) ב-"חדשות הערב, כאן 11", ובו עולה תמונה מצמררת של השכנים שזועקים לעזרת המשטרה ומד"א שיגיעו במהירות לביתם של בני הזוג "עוד שנייה היא מתה".
כזכור, שירה איסקוב נדקרה 20 פעם על ידי בעלה אביעד משה בערב ראש השנה בביתם שבמצפה רמון, בפרשה שהסעירה את המדינה. על פי כתב האישום, במשך רבע שעה ניסה אביעד לרצוח את אשתו כאשר היכה בה במערוך שבו השתמשה להכנת חלות, חנק אותה ואז דקר אותה 20 פעמים עם סכין מטבח. אביעד התעלם מזעקותיה ומבכיו של בנם התינוק בן השנה ועשרה חודשים שהיה במקום, ואף בין הדקירות עצר בקור רוח לנהל שיחה עם השכנים.
בעודו מנסה לרצוח אותה, אביעד קילל והשפיל את שירה, ואף חסם את הדלת בגופו כדי למנוע ממנה לברוח, ואף התעלם מצעקות הוריה של שירה שהיו על קו הטלפון בזמן ניסיון הרצח המזעזע. השכנים שהגיעו למקום צעקו והתחננו שלא יפגע בה, ורק לאחר התערבותם המהירה הצליחו לעצור אותו מלממש את רצונו להורגה. שירה אושפזה בבית החולים ותעבור שיקום ממושך לאחר האלימות הקשה שכמעט וגרם למותה.
בהקלטות שפורסמו הערב נשמעו השכנים בשיחה עם מד"א: "מה הוא עשה לא אלוהים, הוא פתח לה את כל הראש", נשמע אחד השכנים שמנסה גם להרגיע את שירה שעוד רגע מגיע האמבולנס. השכנים מנסים לזרז את צוות הטיפול של מד"א: "אתה תאבד אותה", מתחנן השכן, "עוד שנייה היא מתה". כל השיחה המצמררת מתקיימת בזמן שאביעד משה נמצא בחדר הסמוך עם בנם התינוק.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.מזעזע חבל שאין פה עונש מוות הוא ממש עשה לה לינץ'מוש 11/2020/26הגב לתגובה זו2 0מזל שהיא ניצלה תודה לאלסגור


