חדשות
המפגין שנדרס למוות: אביה של מנכ"לית פייסבוק ישראל
דרור סופר בן ה-82 לקח חלק בהפגנות נגד ראש הממשלה בקרית אונו, ירד במפתיע לכביש ונדרס על ידי נהגת בת 20 ופונה לבית החולים במצב קשה, אך לאחר כשעה הרופאים נאלצו לקבוע את מותו. סופר הוא אביה של עדי סופר תאני
דרור סופר, אביה של עדי סופר-תאני, מנכ"לית פייסבוק ישראל, נהרג אתמול בערב (מוצ"ש) בתאונת דרכים בקרית אונו כשהפגין נגד ראש הממשלה נתניהו. הנהגת הדורסת עוכבה לחקירה וממשטרת ישראל נמסר כי לא הייתה פגיעה מכוונת.
סופר בן ה-82, השתתף מדי שבוע במחאות נגד ראש הממשלה נתניהו. תאונת הדרכים הטראגית התרחשה בקרית אונו כאשר הנהגת, חיילת בת 20, חצתה ברכבה את הצומת ברמזור ירוק, כאשר סופר ירד לכביש לפתע ונפגע מהרכב. על פי החקירה, הנהגת לא הבחינה בסופר שירד לכביש שככל הנראה חצה את הצומת בין רכבים.
צוות מד"א שהגיע למקום פינו את סופר במצב קשה לבית החולים שיבא תל השומר, כאשר הוא סבל מחוסר הכרה ומחבלת ראש קשה. צוות צד"א העניקו לו טיפול רפואי מציל חיים ראשוני, אך לאחר כשעה נאלצו הרופאים לקבוע את מותו. הנהגת עצמה לא נזקקה לטיפול.
סופר בן ה-82 הותיר אחריו שלוש בנות ביניהן מנכ"לית פייסבוק ישראל, עדי סופר תאני, ושבעה נכדים.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(3):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.עצוב מאדיעל 12/2020/06הגב לתגובה זו3 0בלי קשר לבתו שלא קדורה לנושאסגור
-
1.אני באמת לא יודע אםאמביוולנט 12/2020/06הגב לתגובה זו0 1לצחוק או לבכות. אני בוכה . עצוב .סגור
-
מוות מיותררוניתה 12/2020/06הגב לתגובה זו0 0תנחומים ,ממצבעי ביבי .סגור


