חדשות
בואו רעבים: ראיון עם האיש מאחורי "קרניבורים אורגינל"
דניאל בלילתי בכלל הגיע מעולם הפרסום, אבל האהבה שלו לבשר לקחה אותו רחוק, אחרי שהתמחה אצל השף מושיק רוט באמסטרדם בלילתי התחיל לשתף בטיפים שלו לבשר, היום הקהילה שלו מונה קרוב חצי מיליון עוקבים ברשתות החברתיות וישראלים רבים מגלים את הבשר הבוטיקי.
הקמתי את הקבוצה בשנת 2016 בעקבות האהבה שלי לבשר, בתקופה ההיא עבדתי בפרסום, מהתשוקה שלי לאוכל הלכתי להתמחות אצל מושיק רוט באמסטרדם אח"כ הייתי בונה תפריטים למסעדות, לאט לאט הקבוצה צברה תאוצה.
אנחנו מביאים סיקורים מכל העולם על כל המסעדות המיוחדות, סיקור מסעדות ומקומות עם בשר מיוחד בארץ, המטרה היא גם להביא מתכונים חדשים למטבח הישראלי וגם להעשיר ידע, איך מכינים כל סוג בשר, איך מעשנים איך מפלטים את הבשרים. פעם לפני 6 שנים לא הייתה את המודעות לאיך אוכלים בשר, מה זה בשר בוטיק, כשהייתי צעיר הסטייקים היו קפואים, אנחנו הבאנו את העראיס לארץ, בעקבות הקבוצה עלה הביקוש לכבד אווז בארץ, גם נתח כמו דנבר שלא היה כמעט בארץ והיום כל אחד מכיר פרץ בעקבות הקבוצה.
בהתחלה לא הראיתי את עצמי, התביישתי, בשנת 2017 העלתי סרטון שלי מתעסק עם בשרים ומסביר ופתאום חשיפות של עד 9 מיליון צפיות, ומכמה מאות עוקבים הקהילה מתקרבת לחצי מיליון, מטורף לגמרי. יש לנו קהילת אינסטגרם ופייסבוק, ותכף מעלים אתר עם הסברים. להאיר לישראלים את העיניים שידעו מה הם אוכלים, איך צולים, ואיך מעשנים. הדף עושה אנשים יותר שמחים, כל בנאדם שמספר לי שהוא שמח בעקבות הקהילה נותן כוח להמשיך. רוב הים אני מתעסק באתר.
היה פעם אחת שקיבלתי סרטון מה עברה הפרה, אבל תראה אני מעביר ידע ותוכן, לא יורד על טבעונים. פעם היה טרנד רדיקלי של טבעונות שמו ראש של פרה במזרקה, פעם הם היו אגרסיביים והם התעדנו, אני לא אומר לאף אחד מה לאכול בצלחת ושלא יגידו לי.
ככה, מתחילים עם נשנוש של בשר עדין, קרפצ'ו או צלעות טלה, ליד כוסית עראק.
אחרי זה סטייקים כמו סינטה נברסקה ואנטריקוט ישראלי , לא מרמת הגולן, רמת הגולן זה פיקציה הבשר שאומרים עליו מרמת הגולן הוא סתם יקר יש קצביות מדהימות בדרום. וכמובן קבב, תמיד חייב קבב, קח מתכון לקבב מנצח: 30% שומן טלה 70% בשר כבש. טיבול: פלפל מלח וברהט. אפשר לעשות גם שואו ולהביא טומהוק לשולחן, אבל מה, רק לא נקנקיות.
שאלת השאלות, איך מדליקים את המנגל?
קודם כל מנגל בחג זה רק פחמים, לא גז. בשביל ההדלקה צריך לקחת נייר סופג, שני גלגולים על היד שיראה כמו פרח, ולשים בפנים שיראה כמו פתלייה, לשים שמן בקיפולים, מדליקים ואז יש להבה טובה וחזקה ועליה מערום גחלים.
שנהיה מאוחדים ימנים ושמאלנים כמה שאפשר, תמיד רוצים לנגוס בנו האויבים שלנו שנהיה מאוחדים כולם אם אנחנו רוצים להישאר פה, כיף שעשו שלום עם דובאי שנעשה שלום עם כולם, וכמובן שנהיה מעצמה של בשר. והכי חשוב שיורידו לנו את המחירים של הבשר.
הכתבות החמות
תודה.
לתגובה חדשה
חזור לתגובה
-
3.גנב. נוכל. רמאי.דרומי 09/2023/12הגב לתגובה זו0 0הוא עושה הונאות אשראי.סגור
-
2.עמלק בן בליעלעוזי טייאר 08/2021/01הגב לתגובה זו2 0השם רואה הכל בעבור בצע הכסף אנשים ימכרו את סבתא שלהם עסקי כבד האווז נאסרו על ידי כבוד הרב עובדיה תעשייה שכולה התעללות מזוויעהסגור
-
1.סרטןהלוחש לקופים 04/2021/15הגב לתגובה זו2 1שימצאו אצלך גידול בגודל של כל החיות שרצחת ואחכ אצל כל מי שחשוב לך יא מזוהםסגור