משפט
חשד לרצח: אדם נורה למוות במקום מרכזי בתל אביב | צפו
אדם נרצח לאחר שנורה ונפצע באורח קשה בחניון גני יהושע בתל אביב, משטרת ישראל פתחה בסריקות אחר החשודים במעשה ודיווחה כי מדובר באירוע על רקע פלילי, זה קורה מספר ימים בלבד לאחר הופעות של אייל גולן שנערכו במקום לעיני 30 אלף איש
גבר נורה למוות לפני שעה קלה בתוך חניון בגני יהושע בתל אביב. כזכור במקום נערכו בשבוע האחרון שלוש הופעות גדולות של אייל גולן.
צילום: לי עייש I24NEWS
צילום: לי עייש I24NEWS
ממשטרת ישראל נמסר בתגובה לאירוע: "משטרת ישראל פתחה בחקירת אירוע רצח שאירע לפני שעה קלה בחניון גני יהושע בתל אביב. צוותי רפואה נאלצו לקבוע את מותו של הקורבן בבית החולים. מהשוטרים ממשיכים בסריקות נרחבות אחר חשודים, ומלאכת איסוף הראיות נמשכת בזירה. כאמור, הרקע לאירוע הינו פלילי."
מזק"א נמסר: "מתנדבי זק״א הוזעקו לפני זמן קצר לחניון פארק גני יהושוע בעקבות דיווח על גבר כבן 30 שנורה ונפצע אנוש, ומותו נקבע. יוחנן עיני מתנדב זק״א שנמצא בזירה מוסיף: מוקד זק״א (1223) הזניק אותי לחניון גני יהושוע בתל אביב, מדובר בגבר כבן 30 שנורה במקום ונפצע אנוש ומותו נקבע, בסיוע מתנדבים נוספים אנו מסייעים לכוחות המשטרה שפועלים במקום. נסיבות האירוע נחקרות ע״י משטרת ישראל".
עוד ב-
מפקד מרחב ירקון תת ניצב צחי שרעבי מסר: "התקבל דיווח על אדם שנפצע באורח קשה כתוצאה מירי. לאחר הדיווח הגענו לכאן בכוחות גדולים. מהמקום פונה פצוע במצב קשה לאחר שקיבל טיפולים ראשונים ולצערנו דווחנו בהמשך כי הוא נפטר בבית חולים איכילוב. מרחב ירקון ושאר השוטרים שהגיעו לזירה פתחו בחיפושים אחר החשוד בביצוע האירוע".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.מה הקשר לאייל גולן ?Mirie 11/2025/09הגב לתגובה זו0 0בן אדם נרצח .למה צריך לדחוף את השם של הזמר ? אז מה אם היו לו הופעות בשבוע קודם לכן? עיתונות עלובה.סגור
-
1.מה הקשר להופעת אייל גולן?אזרח שאיכפת לו 11/2025/09הגב לתגובה זו0 0למה להדגיש ש"שלושה ימים קודם הייתה הופעה של אייל גולן" את מי זה מעניין?? אלא אם כן רוצים לקשור את ההופעה לרצח! אכן עיתונאי בזוי אידיוט ורשע.סגור



