משפט
המאבק בפרוטקשן עולה מדרגה: אימת תושבי הדרום נעצר
במהלך החודשים האחרונים התנהלה חקירה סמויה ביח' פרוטקשן דרום להב 433 של משטרת ישראל, לאחר שזיהו דפוס בתלונות שהוגשו, ועצרו חשוד, תושב הפזורה בירוחם בחשד שסחט בעלי בתים שהיו בתהליכי בנייה בדרום
תופעת הפרוטקשן בישראל נמצאת בשיאה בשנים האחרונות ובמשטרת ישראל מנסים להחזיר את המשילות לדרום, לאחר שעסקים רבים מתלונים שהם נסחטים באיומים על ידי עבריינים, בעיקר תושבי הפזורה הבדואית. כעת, נראה שמשטרת ישראל שמה את ידה על אחד מאנשים שהטילו אימה יותר מכולם על בעלי העסקים בדרום.
למעשה, במהלך החודשים האחרונים התנהלה חקירה סמויה ביח' פרוטקשן דרום להב 433 של משטרת ישראל, לאחר שזיהו דפוס חוזר בתלונות שונות אשר הוגשו בתחנות המשטרה.
היום (חמישי) נודע כי השבוע, ביום שלישי, 27/1/26, במעבר לשלב הגלוי של החקירה, בלשי יח' פרוטקשן דרום להב יחד עם שוטרי תחנת דימונה של משטרת ישראל, פשטו על מתחם בפזורת ירוחם, ערכו חיפוש ועצרו חשוד בן 46.
עוד ב-
על פי החשד, נהג החשוד במשך תקופה ארוכה לפנות לבעלי בתים שהיו בתהליכי הבנייה בשכונות החדשות בעיר ירוחם ולדרוש דמי שמירה. במידה והיו מסרבים, היה מסב נזק לרכוש. לאחר מעצרו, הובא אתמול להארכת מעצר בבית משפט השלום בבאר שבע ומעצרו הוארך עד לתאריך 2/2/26.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



