משפט
לאחר שלושים שנה של חקירות: נעצר חשוד בנמל התעופה
ג'ון וודוורד נעצר בחשד שרצח את בת זוגתו של שותפו לחדר לאחר שנמצא החבל בעזרתו חנק אותה, עם נחיתתו בארצות הברית חיכו לו חוקרי המשטרה ועצרו אותו במקום
מנכ"ל חברת הייטק רדי טק, ג'ון וודוורד נעצר בנמל תעופה JFK שבארצות הברית בחשד לרצח לורי האוטס חברתו של שותפו לדירה לפי שלושה עשורים. לפי החשד וודוורד במהלך שנת 1992 שותפו לחדר יצא עם האוטס, ובין השנים התפתח רומן שהוביל למשולש אהבה רעיל. כשהתפתחו אצלו רגשות קנאה עזים, החליט לרצוח אותה בחנק.
עוד ב-
ודוורד נעצר כבר אז בחשד לרצח אך חוסר ראיות זיכה אותו מהחשדות. רק 30 שנה לאחר מכן הצליחו החוקרים להגיע על דגימת DNA של החשוד על החבל בעזרתו חנק את האוטס ולאחר שבעזרת מכשיר ציטוט נשמע שהוא מדבר עליה עם חברו גם בחלוף שלושה עשורים. הבוקר (רביעי) כאמור נצר ויובא בפני בית המשפט.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



