משפט

המסעדה האהובה נסגרת בגלל העובד: זו הסיבה המפחידה להחלטה

לפני מס׳ ימים נתפס שוהה בלתי חוקי בכניסה לתחנת הרכבת בעיר כשברשותו סכין.  שוטרי תחנת עכו שהוזעקו למקום עצרו את החשוד. מחקירת הארוע עלה כי החשוד  הועסק במסעדה בעכו בניגוד לחוק וללא היתר מתאים כפי שמחויב בחוק. על כן, למסעדה נמסר צו סגירה
מערכת ice | 
מסעדה סגורה - אילוסטרציה (צילום shutterstock)
המשטרה עצרה בכניסה לתחנת הרכבת בעכו שוהה בלתי חוקי מהשטחים כשעל גופו הוא נשא סכין ואתמול (רביעי) חתם מפקד מחוז חוף ניצב דני לוי על צו סגירה למסעדה בה הוא הועסק בניגוד לחוק.
לפני מס׳ ימים נתפס שוהה בלתי חוקי בכניסה לתחנת הרכבת בעיר כשברשותו סכין.  שוטרי תחנת עכו שהוזעקו למקום עצרו את החשוד. מחקירת הארוע עלה כי החשוד  הועסק במסעדה בעכו בניגוד לחוק וללא היתר מתאים כפי שמחויב בחוק. 

בתוך כך, מטעמים של שלום הציבור, חתם אתמול, מפקד מחוז חוף, ניצב דני לוי, על צו סגירה מנהלי למקום למשך 14 ימים עפ״י חוק הכניסה לישראל. חטיבת התביעות של משטרת ישראל תגיש הבוקר כתב אישום ובקשה למעצרו עד תום ההליכים לבית המשפט השלום בעכו. 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה