בארץ
המסעדן הישראלי הלך לעולמו: "איש מיוחד, בעל השקפת עולם יפה"
שבתאי סקנדריון, בעל המסעדה הוותיקה ביפו "שבתאי היפה", הלך לעולמו בגיל 74 בעקבות מאבק ממושך במחלה. בתו, אלינור סקנדריון, שיתפה כי הוא עישן למרות שהיה מודע לנזקים, והיה אדם "מלא אישיות", עם "השקפת עולם יפה"
שבתאי סקנדריון, המסעדן הוותיק מיפו בעל המסעדה המוכרת "שבתאי היפה", הלך לעולמו שלשום (שלישי) בגיל 74. הוא השאיר אחריו אישה, שלושה ילדים, חמישה נכדים ומורשת מפוארת שלא תישכח לעולם.
המסעדה האהובה הוקמה כבר בתחילת שנות ה-60 על ידי אביו של שבתאי, אשר עלה בזמנו מטורקיה, ובהמשך שבתאי עבר לנהל אותה. בתחילה לא היה מדובר במסעדה כפי שאנו מכירים אותה היום, אלא דוכן צנוע ובו ובו טיגנו דגים שהוגשו בתוך כיכר לחם.
עוד ב-
בהמשך היא סיפרה כי הם חששו שיידבק בנגיף הקורונה במהלך תקופת הסגרים, אך שיתפה כי בסופו של דבר חלה והדבר "לא הוסיף לו בריאות", אלא "רק סיבך הכל עוד יותר ופע בכל מני מערכות בגוף, שגם ככה היו מסובכות". סקנדריון טענה כי אביה "לא שמר על עצמו מספיק טוב, ולא אכל טוב. כל מה שאכל היה מלא שומן ולא בריא". לסיכום היא הוסיפה כי אביה היה "מלא אישיות, איש מיוחד, והייתה לו השקפת עולם יפה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



