בארץ
מערך הסייבר הלאומי במינוי יוקרתי: זה היו"ר החדש
מערך הסייבר הלאומי הודיע על מינוי ראש מערך חדש. מי זכה במינוי היוקרתי?
אחרי 3 שנים כראש מערך הסייבר הלאומי, גבי פורטנוי יסיים היום רשמית (ראשון) את תפקידו. פורטנוי החליט לעזוב את התפקיד כבר בפברואר האחרון, ובמרץ במערך הודיעו מי יחליף אותו: יוסי כראדי.
כראדי, שיכנס היום לתפקיד, הוא תת אלוף במילואים ששירת 30 שנה בצה"ל. בתקופתו בצה"ל, כראדי מילא מגוון תפקידי פיקוד וחדשנות בחיל התקשוב, הבולטים שבהם: מפקד מרכז הלוחמה האלקטרונית, מפקד תקשוב בפיקוד הדרום, ראש מחלקת מבצעים של אגף התקשוב וההגנה בסייבר וקצין הקשר והתקשוב הראשי.
יוסי כראדי (צילום צומת יעוץ)
במלחמת חרבות ברזל כראדי הקים מערכת היערכות מיידית של תשתיות תקשוב ותכנון מבצעי לצורך הקלה ושיפור רווחת האזרחים בעת לחימה. בנוסף, כראדי יזם את פרויקט "אנשי חיל וחיל" לליווי יישובי מועצת אשכול ע"י חיל התקשוב וסיוע בתחומי החקלאות והחינוך.
כראדי הוא בעל תואר ראשון בהנדסת תעשייה וניהול עם התמחות במערכות מידע, ועוד שני תארי MA ביחסים בין-לאומיים ובביטחון לאומי מאוניברסיטת חיפה. בנוסף, עבר מגוון השתלמויות בתחום הטכנולוגיה ב-MIT וכן בחיל המארינס בארה"ב.
עוד ב-
כידוע, מערך הסייבר הלאומי של ישראל, שהוקם בשנת 2015, מהווה את הגורם המרכזי במאבק באיומי סייבר על המדינה. המערך פועל תחת רשות הסייבר הלאומית במשרד ראש הממשלה, ומוביל את ההגנה על תשתיות קריטיות, ארגונים ציבוריים ופרטיים, וכן את המרחב הדיגיטלי כולו.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



