בארץ

אלי אלבג ליואב קיש: "חלאת המין האנושי. חרא עלייך"

אביה של שורדת השבי לירי אלבג הגיב למהלך של שר החינוך להשמיע מוזיקה רועשת בזמן שמשפחות שכולות מחו מול ביתו. "אתה צריך להבין מי מולך ומה הכאב שלו"
מערכת ice |  4
אלי אלבג בכנסת (צילום יונתן זינדל/פלאש 90)
אלי אלבג, אביה של שורדת השבי והתצפיתנית לשעבר לירי אלבג, הגיב היום (ראשון) למעשה החריג של שר החינוך יואב קיש. במסגרת מחאות יום השיבוש שמוביל מטה משפחות החטופים, מספר מוחים הגיעו מול ביתו של קיש במטרה לשאת דברים.
קיש בתגובה, השמיע מוזיקה רועשת. "יא חתיכת דביל לפעמים אתה צריך להבין מי מולך ומי בא ועל מה הכאב שלו, אתה שר החינוך שר בושה - חרפת המין האנושי - חלאת המין האנושי. תתבייש לך", אמר אלי בראיון ל"חדשות 13".
הוא הוסיף: "אתה משמיע מוזיקה לאמא ששכלה את שתי הבנות שלה. חרא עלייך". קיש הגיב לתנועת המחאה: "ההפגנות הפוליטיות ונסיונות השביתה בישראל רק פוגעות במאמץ להחזרת החטופים ומחזקות את חמאס. כפי שהבהרתי השבוע, מרצים וחברי סגל שיקחו חלק בשביתה הפוליטית - המוסדות יידרשו לקזז זאת משכרם".
   
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    אלי אלבג
    יעל 08/2025/18
    הגב לתגובה זו
    1 0
    בשביל שהבת שלך תחיה שחררו רוצחים שיירצחו בנות אחרת אז עדיף שתשמח על הבת שלך שזכתה לחזור לחיים ולא תפתח את הפה יותר מדי
    סגור
  • 2.
    אבא של לירי די. חפרתם. לקיש אין חטופים
    ריטה פיתה 08/2025/17
    הגב לתגובה זו
    2 1
    בכיס. אל תעמדו ותשגעו אותו ואת משפחתו. הגזמתם. מבינים את הכאב ואת המתח ואת העצבים, קיבלת את בתך. מה אתה מתלהם.נמאס כבר לשמוע את המפגינים האנרכיסטים מקפלן. עלו לנו על העצבים. עושים הכל להפיל את השלטון ומשתמשים בחטופים וההורים בציניות. השר לא צריך לסבול את נוכחותכם מתחת לביתו. גם הוא אדם עם רגש ולא כפי שאתה רוצה לחשוב
    סגור
  • 1.
    אלבג קשקשן
    אודי 08/2025/17
    הגב לתגובה זו
    3 0
    אלבג מתנהג בצורה של פירחח. מגדף כמו בעל באסטה בקלקיליה. אלבג גורם נזק למשפחות החטופים. אין לו יחסי אנוש ושפה תרבותית. שיישב בשקט.
    סגור
  • במקום להגיד תודה שהבת שלו פה
    פאני 08/2025/18
    הגב לתגובה זו
    1 0
    חוצפה
    סגור