בארץ

הלם בפיצה האט פתח תקווה: ביקש סדר - ונדקר במארב לילי

ערב יום העצמאות בפיצה האט שבפתח תקווה הפך לזירת פשע: צעיר בן 21, שעובד במקום הותקף באכזריות על ידי קבוצת נערים לאחר שביקש מהם להפסיק לרסס ספריי שלג - הוא הובהל לבילינסון כשחייו בסכנה ממשית | כל הפרטים

פיצרייה (צילום פלאש90)
אירוע אלימות מחריד זעזע הלילה (בין ה-22 ל-23 באפריל) את תושבי פתח תקווה. מה שהחל כוויכוח שגרתי על סדר וניקיון בסניף "פיצה האט" שבקניון הכיכר (רחוב העצמאות 63), הסתיים בדקירה קשה שהותירה צעיר בן 21 במצב אנוש, כשהוא נלחם על חייו בבית החולים בילינסון.
על פי הדיווחים הראשוניים, האירוע החל כאשר קבוצת נערים נכנסה לסניף הפיצרייה בקומה השנייה של המתחם והחלה להשתולל ולרסס ספריי שלג לכל עבר. העובד, שביקש לשמור על הסדר במקום ועל נוחות הלקוחות, ביקש מהנערים לצאת מהסניף.
הנערים עזבו את המקום, אך על פי החשד המתינו לעובד מחוץ למבנה. בסביבות השעה 01:15, כשיצא הצעיר לרחבה שברחוב העצמאות, הוא הוקף על ידי עשרות נערים. במהלך המהומה שנוצרה, נדקר הצעיר באכזריות מאחור, פגיעה שגרמה לקרע בעורק ראשי ולאובדן דם רב.
צוותי טיפול נמרץ של מד"א וכוחות גדולים של משטרת פתח תקווה הוזעקו לזירה הקשה סמוך לכיכר גורן. החובשים והפרמדיקים העניקו לצעיר טיפול מציל חיים בשטח כשהוא במצב קשה מאוד, ופינו אותו לחדר הטראומה בבית החולים בילינסון.
המשטרה פתחה בחקירה מאומצת לאיתור המעורבים בלינץ' הקשה, תוך איסוף ממצאים מזירת האירוע ובדיקת מצלמות האבטחה בקניון וברחוב הסמוך. תושבי שכונת כפר גנים ג' הביעו זעזוע עמוק מהמקרה, שצבע את חגיגות יום העצמאות ה-78 של המדינה באדום.
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 4.
    איפה היו אנשים לעזור לו לפני שרצחו אותו
    אור 04/2026/23
    הגב לתגובה זו
    1 0
    חג העצמאות בשעה הזו עוד היה עמוס האיור איפה אנשים מסביב לא ראו ועזרו לעצור את הרוצחים??
    סגור
  • 3.
    אני מזועזעת
    עלמה 04/2026/23
    הגב לתגובה זו
    1 0
    בתור מישהי שגרה בפתח תקווה אני ממש מזועזעת מהמקרה הנורא הזה רק עובד פיצה תמים שרוצה לסיים את יום עבודתו ולחזור הביתה אחרי יום עבודה ולחגוג עם משפחתו את יום העצמאות של מדינת ישראל ועוד מדינת הציונות הדתית ואפרופו דתית , עשרת הדיברות-״לא תרצח״ פשוט מזעזע האנשים כאן מתדרדרים מיום ליום הקורונה הזאת הרסה אותנו לגמרי ואנחנו צריכים להתמודד עם המצב אבל להגיע למצב של רצח פשוט נוראי! הם צריכים לקבל עונש כבד מאוד זה בושה וחרפה וביכלל יותר מגעיל להראות את הפרובוקציות שלהם בבית ספר, נוראי ברמות מטורפות
    סגור
  • 2.
    ליכודניקים כמובן (ל"ת)
    ישראלי 04/2026/23
    הגב לתגובה זו
    1 1
    סגור
  • 1.
    לכלא לכל החיים את כל המעורבים.
    שותפים לפשע 04/2026/23
    הגב לתגובה זו
    3 0
    ולא לספר שלא ידוע מי דקר. זה לא מעניין. את כולם! בארה״ב מי שמסיע רוצח לזירת פשע או מסייע לו נידון הרוצח עצמו.
    סגור