בארץ
גם אם יפסיד בבחירות: הדרישה של בנימין נתניהו מהשב"כ
לשכת ראש הממשלה דורשת להאריך בחמש שנים נוספות את אבטחת השב"כ לשרה, יאיר ואבנר נתניהו, גם אם לא ייבחר שוב
לשכת ראש הממשלה מבקשת להאריך את אבטחת השב"כ לרעייתו שרה ולילדיו עד לסוף שנת 2031. ועדת השרים לענייני שב"כ, שבראשה עומד בנימין נתניהו עצמו, צפויה לדון בבקשת הלשכה להאריך את האבטחה בחמש שנים נוספות – מהלך שיחול גם במקרה שבו נתניהו לא ייבחר שוב לראשות הממשלה.
כיום, היחידה הממלכתית לאבטחת אישים בשב"כ מאבטחת את שרה נתניהו ואת הבנים יאיר ואבנר עד לסוף שנת 2026. נתניהו עצמו זכאי לאבטחה למשך 20 שנה לאחר סיום כהונתו, אך כעת הוא מבקש להבטיח מעטפת ממושכת גם לבני משפחתו, זאת בניגוד לילדיהם של ראשי הממשלה לשעבר, נפתלי בנט ויאיר לפיד, שאינם מאובטחים כיום. הדיון בנושא היה אמור להתקיים הבוקר, אך נדחה זמנית כדי להמתין לקבלת חוות דעת מקצועית מגופי הביטחון.
עוד ב-
גורמים בקיאים בפרטים התייחסו לסוגיה בדיווח ב-ynet: "ביבי ושרה רוצים להיות בצד הבטוח במידה שהם מפסידים, כדי לשריין את אבטחת השב"כ לשרה ולילדים". גורמים אחרים הציגו תמונה חריפה יותר: "הם חוששים מתבוסה ורוצים להבטיח שהם ימשיכו להיות מאובטחים. הניסיון מלמד שכל ועדת שרים חדשה יכולה לבטל את ההחלטות של קודמתה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(1):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
1.אחרי הבחירות נראה לו מאיפה הדג משתין ! (ל"ת)יוסיפון 07/2026/14הגב לתגובה זו0 0סגור



