בארץ
מירי רגב בקירוב לבבות: "חג שמח גם לאנרכיסטים"
מירי רגב, שרת התחבורה ארגנה אתמול את משתה הפורים שלה ובחרה להתחפש, על רקע הרפורמה המשפטית, לפסל החירות: "חג שמח גם לאנרכיסטים, אלו שניסו לפגוע באירוע המסורתי שלי ולא הצליחו. אנחנו לא נבהלים ומפחדים מכם"
שרת התחבורה מירי רגב מהליכוד ארגנה אתמול "משתה פורים" ובחרה להתחפש לפסל החירות "תודה רבה שבאתם מצפון ומדרום לכנס שלי, למרות הניסיון של המפגינים להפריע לנו".
שני מפגינים הגיעו על מנת להפגין בסמוך למשתה שרגב ארגנה אך היא הגיבה לכך: "חג שמח גם לאנרכיסטים, אלו שניסו לפגוע באירוע המסורתי שלי ולא הצליחו. אנחנו לא נבהלים ומפחדים מכם".
רגב הוסיפה את הבחירה שלה בתחפושת: ""אני מחופשת לפסל החירות כי אנחנו רוצים חירות ושוויון והזדמנות שנייה לישראל השנייה. נבחרנו למשול ולהביא לאזרחים חירות. ברוח התקופה הנוראית והניסיונות להפיכה שלטונית, יחד נניף את האור ונאיר את הדרך שלה באמת וצדק".————————
— יורם כהן (@yoramcohen123) March 4, 2023
חודש - אדר 2023
מירי רגב מקריאה את
חוקי - שושן הבירה 📌
————————
להלן - משתה הארמון …pic.twitter.com/GjO5vfPNwV
עוד ב-
רגב המשיכה: "הם נכנסים לחרדות ומכריזים מלחמה כי אוי ואבוי הם צריכים להתחלק בעוגה", אמרה השרה מהליכוד. "זו השיטה שלהם, הסיפורים וההפחדה. אני קוראת להידברות ומצטרפת לדבריו של ראש הממשלה, אבל הידברות ללא תנאים מוקדמים וללא עצירת החקיקה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(2):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה
-
2.למה את לא דואגת לרוה״מ!?אוראל 03/2023/05הגב לתגובה זו0 0צריכה לצאת טיסה לרומא עוד שעה.. תפשילי שרוולים.. שימצא כבר צוות שיטיס את הזוג המלכותי..סגור
-
1.אענה לשרה הלא מכובדת בשפת אמךד. 03/2023/05הגב לתגובה זו0 1לכי תתקעוודי.סגור



