בארץ
הביקור המרגש של המשפחה השכולה בבית קק"ל בקריית מלאכי
קרוב לשש שנים אחרי הפיגוע, משפחתה של הדס מלכא ז"ל התארחה בבית קק"ל בעיר, במסגרת פעילות חינוכית ועידוד לשירות משמעותי
הביקור המרגש של המשפחה השכולה: כשש שנים אחרי הפיגוע, שבו נרצחה לוחמת מג"ב הדס מלכא ז"ל, משפחתה הגיע לביקור מרגש בבית קק"ל בקריית מלאכי. המשפחה הגיעה במסגרת הפעילות לעידוד לשירות משמעותי, ובמהלך הפגישה אביה דוד סיפר על האופי של הדס ועל הערכים שהביאה איתה לשירות.
"הדס היא דמות מעוררת השראה ודוגמה למופת. היא חונחה וחינכה לאהבת הארץ והמולדת ולרצון לתת ולתרום בכל הזדמנות", הוסיף האב. "הדס אהבה מאוד לעצב תכשיטים - כך שעשינו סדנת תכשיטים לזכרה ואותם נתרום לילדים עם צרכים מיוחדים".
עוד ב-
רועי מרסיאנו, מנהל בית קק"ל: "אנחנו נרגשים ושמחים מאוד לארח את משפחת מלכא, שעל אף היכרותה עם השכול – ממשיכה לתרום ולעודד תלמידים להתגייס לשירות משמעותי בצה"ל. שמענו ולמדנו הרבה מהמשפחה, גם על הדס ועל אופיה – וגם על הדרך שעבר עד הסיום הטרגי. הילדים במקום התרגשו מאוד וללא ספק קיבלו חוויה עוצמתית לקראת השירות הצבאי שלהם בעתיד".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



