בארץ

"פתאום יש ארוחה חמה": אלו שתי הנשים שמסייעות לחיילי צה"ל

בעקבות בעיית המחסור שחיילים בודדים נתקלים בה לאחר חזרתם הביתה, רונית בן אדיבה וענת מיג'אן מעניקות סיוע נרחב החל מבישול מזון, ניקיון הדירה ועד לקניית בגדים חדשים
מערכת ice | 
כוחות צה"ל בעזה (צילום דובר צה"ל)
בימים אלו, עמותות וגופים רבים פועלים למען החיילים הבודדים  אשר בין היתר, מתמודדים עם קשיים של חוסר תמיכה ממשפחתם. עמותת "נצח יהודה", אשר בבעלותה מספר דירות שבהם מתגוררים כ-200 חיילים בודדים או משוחררים, מנהלת קשר עם אחד החיילים האחראים לטיפול הדירה.
לאור המלחמה הנוכחית, גויסו כל החיילים שהיו אחראים על טיפול הדירה. בעקבות בעיית המחסור במזון שסבלו ממנה החיילים כאשר חזרו לבתיהם להתרעננות, שתי נשים בחרו לסייע בכך ולפתור זאת אחת ולתמיד. 
רונית בן אדיבה וענת מיג'אן, בחרו לסייע לחיילים שחזרו מהחזית לדירתם הריקה. במסגרת פעילותן המבורכת, השתיים מבשלות, מנקות ואפילו קונות בגדים לחיילים רבים. "זה פשוט מחמם את הלב", ציין  יהודה שפירא, אחד מהחיילים המתגוררים בדירות של עמותת "נצח יהודה".
"אם בתחילת הלחימה חייל היה יכול לחזור לבית ריק כשהוא רעב, פתאום יש לו ארוחה חמה או אוכל שמחכה לו במקרר, הבית נקי, הכביסה שלו מקופלת, החייל שחזר עכשיו מהקרב או מפעילות בט"ש אחרת פתאום מרגיש שהוא חזר הביתה", סיכם שפירא.
יוסי לוי מנכ"ל עמותת "נצח יהודה", בירך על פעילותן המבורכת של השתיים: "מאז תחילת הלחימה רוב חברי העמותה גויסו בצו 8 ונותרנו ללא מענה בכוח אדם, בזכות רונית וענת ואנשים טובים ומדהימים במדינה שלנו לחיילים יש בית לחזור אליו וכל חייל שחוזר ומקבל את החיבוק של הבית, יוצא אח"כ למשימה כשהוא חזק יותר".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה