תקשורת ומדיה

יבנה שוב בכותרות: איש העסקים ובעל מקומון נעצר - וזו הסיבה

השוהים הבלתי חוקיים שחודרים לישראל מהווים סכנה חמורה, ובמשטרה מנסים למגר את התופעה. השבוע נעצר איש עסקים המחזיק בכלי תקשורת בשפלה בחשד להחזקת שב"ח. כל הפרטים
מערכת ice | 
מעצר-אילוסטרציה (צילום shutterstock)
בעלים של מקומון ביבנה ובערי השפלה נעצר השבוע בחשד להעסקת שוהה בלתי חוקי בניגוד לחוק הכניסה לישראל. המעצר התרחש בהתאם לצו בית משפט, במהלך חיפוש שנערך בעסק שבבעלותו אותר שוהה לא חוקי.
על פי רחובות ניוז, אתמול (רביעי) הובא החשוד לדיון בדבר מעצרו בבית משפט השלום בראשון לציון בפני השופט יובל קדר.
במהלך הדיון, טענה עו"ד יפעת כהן פרקליטתו של החשוד, כי מדובר במקרה יחיד של העסקת שב"ח שעבד בעבר ברישיון אצל החשוד לפני ואחרי 7.10, וייתכן שהרישיון נשלל בינתיים. עוד ציינה עו"ד כהן כי מדובר בחשוד ללא עבר פלילי.
השופט קדר קבע כי קיים חשד סביר שהחשוד ביצע את העבירה, אך הורה על הארכת מעצרו בכמה שעות. לאחר מכן, ככל שלא יוגש כתב אישום עם בקשה למעצר עד תום ההליכים, ישוחרר החשוד למעצר בית מלא בפיקוח מלא. תנאי השחרור כוללים ערבות עצמית בסך 5,000 ₪, ערבות צד ג' בסך 5,000 ₪ והפקדת מזומן בסך 2,500 ₪. התיק נמצא כעת בטיפול התביעה, אשר ביקשה לבצע מספר פעולות חקירה נוספות.
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה