תקשורת ומדיה
מגישת חדשות 12 הפתיעה את חבר הכנסת: "טוב שיש אותה"
ח"כ נאור שירי כעס על כך שנודע לו דרך דפנה ליאל כי בוועדת הכנסת דנים במינויו של חנוך מילביצקי לתפקיד יו"ר ועדת הכספים: "טוב שיש אותה, אולי אני צריך להתעדכן ממנה"
ח"כ נאור שירי (יש עתיד), זעם על כך שנודע לו כי בוועדת הכנסת דנים על מינויו של ח"כ חנוך מילביצקי (הליכוד) ליו"ר ועדת הכספים, זאת לאחר שהוא נחקר במשטרה בחשד לאונס, מעשים מגונים והדחת עדה. חברי הוועדה אישרו היום (שלישי) את המינוי הרוב של 10 תומכים מול 7 מתנגדים. ח"כ מילביצקי לא נכח בדיון שנערך בוועדת הכנסת סביב מינויו.
"אתה יודע איך ידעתי? בגלל דפנה ליאל, טוב שיש את דפנה ליאל אבל אולי ממנה אני צריך להתעדכן", אמר ח"כ שירי לח"כ מילביצקי. אל דבריו של ח"כ נאור שירי הצטרפה ח"כ אורית פרקש הכהן אשר הביעה תמיהה על כך שחנוך מילביצקי נעדר מהדיון שהתקיים סביב מינויו בוועדת הכנסת.
"למה אתה לא משתתף שם בדיון? זו שאלה כי זה נוגע אלייך ברמה האישית", ציינה פרקש הכהן בפני ח"כ מילביצקי. חבר הכנסת מטעם מפלגת הליכוד לא התרגש מהביקורת שהציגה פרקש הכהן ואמר: "אני לא הולך לדבר על זה, למרות שתנסי עשר פעמים". חברת הכנסת המשיכה לאתגר את מילביצקי אך ללא הצלחה.
"כל הנושא של המינוי שלי, כאשר ועדת הכנסת תחליט למנות אז תדברו", השיב ח"כ חנוך מילביצקי. עוד הוא הוסיף בפני משתתפי הדיון: "כל מי שירצה לדבר, יוכל לדבר ואז אני אתייחס. אני לא מתכוון לדבר על זה שש או שבע פעמים בדיונים שלי".
"טוב שיש את דפנה ליאל, ממנה אני מתעדכן" – כך אמר ח"כ נאור שירי, לאחר שנודע לו מכתבת חדשות 12 על דיון מקביל בוועדת הכנסת שעסק במינויו של ח"כ מילביצקי ליו"ר ועדת הכספים. שירי מחה על כך שחברי ועדת הכספים לא קיבלו עדכון רשמי על הדיון, ונאלצו להסתפק במידע ברשת@naorshiri @DaphnaLiel pic.twitter.com/RnV35IHiwA
— ערוץ כנסת (@KnessetT) July 29, 2025
"כל הנושא של המינוי שלי, כאשר ועדת הכנסת תחליט למנות אז תדברו", השיב ח"כ חנוך מילביצקי. עוד הוא הוסיף בפני משתתפי הדיון: "כל מי שירצה לדבר, יוכל לדבר ואז אני אתייחס. אני לא מתכוון לדבר על זה שש או שבע פעמים בדיונים שלי".
עוד ב-
כאמור, על אף החשד באונס, מעשים מגונים והדחת עדה, ח"כ חנוך מילביצקי מונה היום (שלישי) לעמוד בראש ועדת הכספים. מילביצקי ייכנס לנעליו של ח"כ משה גפני (יהדות התורה) לאחר שסיעתו פרשה מהממשלה בעקבות חילוקי הדעות סביב חוק הגיוס.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



