תקשורת ומדיה

ינון מגל: "אתה כל כך מגוחך, מציג את עצמך כמנהיג"

רונן צור טען כי קטאר "שתלה לפחות שלושה שותפי סוד אצל נתניהו שניהלו קמפיין שטני נגד משפחות החטופים וטרפדו עסקת חטופים". ינון מגל לא נשאר חייב ועקץ את יועץ התקשורת: "זה הפך לבדיחה"
דסק תקשורת | 
ינון מגל (צילום מסך ערוץ 14)
יועץ התקשורת רונן צור, לשעבר יו"ר מטה המשפחות להחזרת החטופים והנעדרים, פרסם אמש (שלישי) ציוץ ברשת החברתית X ובו הוא הביע את עמדתו ביחס לפרשת קטאר-גייט, זאת על רקע תקיפת חיל האוויר בדוחא.
"המסכות הוסרו. קטאר שמכנה אותנו אויב, שתלה לפחות שלושה שותפי סוד אצל נתניהו, שניהלו קמפיין שטני נגד משפחות החטופים וטרפדו עסקת חטופים שחלקם מת", כך כתב צור לקהל העוקבים שלו ברשת החברתית. 
 
לאחר מכן, הזכיר יועץ התקשורת המוכר את אנשיו הקרובים של ראש הממשלה בנימין נתניהו יהונתן אוריך וישראל איינהורן ואף דאג לציין את שמו של העיתונאי ומגיש הטלווזיה המוכר, הידוע בעמדותיו המזוהות עם מחנה הימין וכתב: "אוריך, איינהורן ומגל יכולים לצחקק אבל הערב סעיפי האישום צריכים להשתנות. וענונו בגד בשביל אידאולוגיה מטורפת, ואלו בשביל בצע כסף חולני".
ינון מגל, שדרן הרדיו ומגיש הטלוויזיה, מיהר להגיב לציוץ שפרסם רונן צור ברשת החברתית ועקץ את יועץ התקשורת הוותיק: "שמע, אתה כ"כ מגוחך שזה מכמיר לב. כל השיטות האלימות שלך מתנפצות מול הליצנות שבה אתה פתאום רואה ומציג את עצמך כמנהיג".
מגיש "הפטריוטים" המשיך להביע ביקורת חריפה נגד רונן צור וכתב: "כנראה שהרבה שנים שבהן נתת עצות לאחרים בלבלו אותך ואתה חושב לעצמך 'למה שאני לא אעשה את זה לבד?' אבל אבוי, זה רק חשף את הבדיחה. כל כך פתט".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה