תקשורת ומדיה

פרשן ערוץ 14: זו הסיבה שבגללה ערוץ 12 מאבד צופים

הכתב המדיני של ערוץ 14, תמיר מורג, ביקר את עיתונאי חדשות 12 גיא פלג וכתב שהוא מראשי המסיתים נגד אנשי הימין. לדבריו, ההתקרבנות של פלג ושל מעסיקיו היא הסיבה שבגללה הערוץ מאבד צופים 
מערכת ice |  3
תמיר מורג (צילום ויקיפדיה)
הכתב והפרשן המדיני של ערוץ 14, תמיר מורג, צייץ הלילה ברשת x שבו ביקר את ערוץ 12 המתחרה ובפרט את הכתב המשפטי במהדורה המרכזית של הערוץ, גיא פלג.  
בציוץ כתב מורג שפלג הוא "מראשי המסיתים נגד אנשי הימין". עוד הוסיף מורג כי ההתקרבנות שלו ושל מעסיקיו בערוץ היא הסיבה שבגינה ערוץ 12 מאבד צופים בקצב מסחרר. אתמול ביקר גם מגיש ערוץ 14, שמעון ריקלין, את ערוץ 12 על כך שהם מגבים את גיא פלג, "הבכיין", לדבריו. 
 
בשבועות האחרונים, מאז ההתפוצצות המחודשת של פרשת "שדה תימן", פלג, נתון תחת מתקפה ואיומים לאחר שפרסם את הסרטון שבו נראית התעללות לכאורה של חיילים במחבל חמאס. פלג מלווה עם מאבטחים שהוצמדו לו מטעם חברת החדשות בימים האחרונים. 
עיתונאי הארץ, ג'וש בריינר, ביקר את המשטרה וטען בחמישי האחרון כי "אנחנו מתקרבים למצב בו הפעם הראשונה שעיתונאי יירצח: "אני אומר את זה בצער, אבל נראה כי גיא פלג יהיה העיתונאי הראשון שיירצח פה וזה יהיה אסון נורא, שייפתח מהדורות חדשות וכולם יגידו איך זה קרה? 
תגובות לכתבה(3):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 3.
    ערוץ 14 = אירן!
    נעמה 11/2025/16
    הגב לתגובה זו
    0 0
    גיא פלג הוא עיתונאי!!! הוא לא נבחר ציבור ולא איש ציבור!!!! הוא לא עובד בשירות המדינה!!! רדיפה אחר עיתונאים מזכירה מדינות חשוכות כמו אירן. ערוץ 14 משרת את משמרות המהפכה של ממשלת הדמים.
    סגור
  • 2.
    מה ההבדל אם עיתונאי ירצח או הולך רגל בתאונה ?
    אור 11/2025/16
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לעיתונאי אין דם אחר כחול יותר, די לאיים במות עיתונאי אין עיתונאי ששווה את המאמץ והסיכון.
    סגור
  • 1.
    גיא פלג הרס את המדינה ספק את חיילי צהל ביודעין
    אמיר 11/2025/16
    הגב לתגובה זו
    1 0
    וגרם לאנוישמיות אמיתית בעולם, לא נראה לי שצריך לרחם עליו , שישב בכלא, ואם יהרגו אותו מה איכפת לי
    סגור