תקשורת ומדיה

עדי זריפי מובכת בשידור חי: "זה לא נורמלי מה שקרה כאן עכשיו"

לרגל חגיגות השנה החדשה, נמרוד הראל התארח ב"חדשות הבוקר" בקשת 12 וערך תרגיל למגישה עדי זריפי, שנותרה בהלם: "זה לא נורמלי". צפו
מערכת ice | 
עדי זריפי (צילום מסך קשת 12)
עם כניסתה של השנה החדשה, שנת 2026, כמיטב המסורת ברחבי העולם חגגו את את השנה החדשה עם ספירה לאחור לפני השעה 00:00 בלילה, שמסתיימת בנשיקות. 
במסגרת זו, נמרוד הראל התארח היום (חמישי) בקשת 12 בתוכנית "חדשות הבוקר" אותה הגישה עדי זריפי, אותה הביך במיוחד. נמרוד הראל, אמן החושים, פנה לזריפי ואמר לה: "תחשבי על הנשיקה הראשונה שלך. תדמייני את זה נופל, את השם".
בהמשך, פנה אלייה הראל ואמר לה: "עדי, אני הולך לבקש ממך לעשות משהו שהוא קצת קיצוני. עצמי את העיניים, נסי להיזכר בנשיקה הראשונה שלך. על איזה גיל אנחנו מדברים?", כשזריפי משיבה בהיסוס: "שש עשרה".
הראל שוב ביקש מזירפי לעצום עיניים, ואחרי שעשתה זאת הוא אמר לה: "אני יודע שזה נשמע מוזר אבל תזרמי איתי על זה. תעצמי עיניים, תדמייני שהוא עומד מולך, תישארי עם עיניים עצומות. תדמייני את הנשיקה. אני רוצה לראות את הנשיקה, את התנועות של הפה". זרימי המובכת השיבה: "יש לי עסק עם העורכים של התוכנית עכשיו וגם איתך". 
 
בהמשך, הציג בפניה מספר שמות פוטנציאלים, וברגע שחשבה שהוא לא נמצא ברשימה, הראל שיחק עם האותיות ויצא השם: "יואב". זריפי המובכת השיבה: "זה לא נורמלי, אני אומרת לכם זה לא נורמלי מה שקרה כאן עכשיו".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה