תקשורת ומדיה

כוכבת ערוץ 14 מרימה ללוסי אהריש: "יש לה גבר שבגברים"

כנרת בראשי, פאנליסטית ערוץ 14, התייחסה לנשיקה של צחי הלוי ולוסי אהריש בשידור חדשות 13 בערב יום שישי. בראשי: "בפולנית אומרים - יא סלאם"
מערכת ice |  4
לוסי אהריש (צילום מסך חדשות 13)
לאחר המונולוג של עיתונאית חדשות 13 לוסי אהריש שעורר סערה במדינה, שעסק באי-סימטריה בין משפחות שכולות יהודיות וערביות וביקר בחריפות את חברות הכנסת טלי גוטליב ולימור סון הר-מלך, היא סגרה מעגל עם מונולוג נוסף, הפעם על המתקפות כלפיה בעקבות הדברים שאמרה.
המונולוג השני שודר במהדורת ערב שישי של חדשות 13, ובהמשך, בעלה של אהריש, השחקן צחי הלוי, הגיע לאולפן כדי לתמוך מקרוב באשתו. לעיני המצלמות השניים התנשקו, וכעת מגיע חיזוק חיובי מכיוון לא צפוי.
כנרת בראשי, פאנליסטית ערוץ 14 שהסתייגה מהדרך של אהריש להביע את דעתה כותבת: "על דבר אחד כולנו יכולים להסכים - ללוסי יש גבר שבגברים - כזה שמגיע לחזק אותה כי היא חשה פגועה [גם אם מדובר בדרמה רבתי] התייצב בפרונט ואומר לה לעיני כולם אני איתך! בפולנית אומרים - יא סלאם".
   
הוספת תגובה
תגובות לכתבה(4):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    אם יפתח עיניו בזמן הנשיקה ייתכן שייבהל… (ל"ת)
    תעצום חזק 02/2026/09
    הגב לתגובה זו
    1 0
    סגור
  • 1.
    איכססס -יהודי מנשק מוסלמית
    אני 02/2026/09
    הגב לתגובה זו
    2 3
    גועל קבס ובחילה קשה ?
    סגור
  • לא, גבר מנשק את אשתו
    חח 02/2026/09
    הגב לתגובה זו
    0 2
    דתות שמישהו המציא לא נחשבות בשנת 2026
    סגור
  • גזענות
    אליקו 02/2026/09
    הגב לתגובה זו
    0 2
    למרות שאיני חושב שיהודי ישא גויהלא מקובל עלי במקרה זה לוסי אישה חיובית דוברת אמת לאמיתה ללא כחל ושרק והאיש שלה אוהב אותה ויש לכבד אותם
    סגור