תקשורת ומדיה
אייל ברקוביץ' חוטף מהכתב הבכיר: "בור, גס רוח, חאפר, רשלן וצבוע פוליטית"
מגישת ערוץ 13 נמצאת תחת מתקפה חריפה, אך דווקא ניסיון להגן עליה בדרך להוליד עימות חדש. כתב i24news אבישי גרינצווייג יצא למתקפה חזיתית נגד שותפה להגשה: "איזו חוסר מודעות נדרשת כדי לתקוף את מוריה כשלצידה יושב אדם בור וחאפר?"
מוריה אסרף, מהפנים הבולטות של הצד הימני במפת העיתונות של ערוץ 13, עומדת ביממה האחרונה במרכזה של סערה ציבורית ומתקפה חריפה ברשתות החברתיות, שהגיעה עד כדי קריאות מפורשות להנהלת הערוץ לסיים את העסקתה.
הסערה התלקחה מחדש בעקבות הפצת תיעוד מאולפן הערוץ מתקופת הלחימה, בו התייחסה אסרף לדברי פאנליסטית על המראות הקשים של תינוקות מתים בעזה. אסרף הבהירה באותו מעמד כי לאף אחד לא נעים לראות מראות כאלו, אך הוסיפה סייג נוקב כשאמרה כי "אולי כשהחטופים יחזרו, יהיה קל יותר לדבר על זה".
התגובה עוררה זעם רב בקרב גולשים ואנשי שמאל ברשת החברתית X (טוויטר לשעבר), שטענו כי המגישה אינה מקצועית, מערבבת דעות אישיות בעבודתה ומשתיקה עמדות אחרות באולפן.
מנגד, עיתונאים רבים מכל קצוות הקשת הפוליטית התייצבו לצידה של אסרף ותמכו בזכותה להביע עמדה עיתונאית לגיטימית. מי שבחר לקחת את ההגנה צעד אחד קדימה הוא אבישי גרינצווייג, כתב ערוץ i24news, שניצל את הבמה שלו כדי להדוף את הביקורת ובדרך "לפזר ריקושטים" לעבר שותפה של אסרף להגשה - כדורגלן העבר אייל ברקוביץ'.
בתגובה לאחד הגולשים שתקף את אסרף, כתב גרינצווייג דברים קשים נגד ברקוביץ' והטיל ספק במקצועיותו: "כמה חוסר מודעות נדרשת כדי לתקוף דווקא את מוריה כשלצידה מגיש אדם בור בכל קנה מידה, גס רוח בכל קנה מידה, חאפר ורשלן בכל קנה מידה, וצבוע פוליטית בכל קנה מידה?".
עוד ב-
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



