תקשורת ומדיה

העיתונאי האהוב בישראל בטרגדיה איומה: "לא היה לו שום סיכוי"

כתב הצפון של כאן 11, רובי המרשלג, התפרק בדמעות וחשף כי חברו הטוב, עופר מוסקוביץ', נרצח מפגיעת טיל במשגב עם: "בוקר קשה מאוד,  חבר יקר, לא היה לו שום סיכוי"
מערכת ice | 
רובי המרשלג (צילום אלבום פרטי)
טרגדיה ענקית התרחשה הבוקר (ראשון) בקיבוץ משגב עם שבצפון, זאת לאחר שרקטה שנורתה על ידי מחבלי חיזבאללה משטח לבנון פגעה ישירות ברכבו של עופר מוסקוביץ' ז"ל, הרבש"ץ של הקיבוץ, שנהרג במקום מהפגיעה הקשה.
מי שהיה חברו הטוב של עופר ז"ל הוא כתב כאן 11 בצפון, רובי המרשלג, שעלה לשידור עם קרן נויבך ברשת ב' שם סיפר על הטרגדיה האיומה שפדה אותו תוך שהוא נשבר בדמעות: "חבר טוב ויקר נהרג הבוקר בקיבוץ משגב עם", אמר תחילה המרשלג עוד לפני שהותר לפרסום שמו של ההרוג.
נויבך השיבה לו: "תנחומיי רובי, אין לי... זה כל כך מורכב... השם הזה עדיין לא הותר לפרסום, אתה יודע מי זה וזה בלתי נסבל. זה נורא קשה. אל תצטער, איבדת חבר. אתה עושה כל הזמן את העבודה שלך, שהיא גם החיים האישיים שלך, זה אחד הדברים הכי קשים במלחמה הזאת, ואתה עושה את זה יום יום באופן מופתי ומקצועי ואנושי כל כך, אז אנחנו מחבקים אותך מכאן רובי".
המרשלג בעצמו הוסיף: "בוקר קשה מאוד פה באזור, אדם מוכר היטב, חבר יקר, לא היה לו שום סיכוי, אנחנו פה מדברים על אפס זמן התרעה וזה כל הזמן נופל קרוב. וזה לא פשוט, יש פה, לי אין ילדים קטנים אבל משפחתי פה וליבי ליבי עם האנשים שסגורים בקיבוץ משגב עם ללא ממ"דים ושומעים את הנפילות".
עוד הוסיף כתב כאן 11: "הנפילה הבוקר הייתה ללא התרעה, וגם כשיש התרעה זה לא עוזר, זה לא מספיק וזו המציאות פה בקו העימות, והאיש היקר הזה היה ברכבו, ככל הנראה יצא ליום עבודה כמו שהוא עושה מדי יום, ולא נשאר לו שום סיכוי. עוד לא ברור ממה הוא נפגע - מטיל נ"ט או מרקטה".
 
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה