תקשורת ומדיה
דרמה בעולם התקשורת: העיתונאיות הבכירות שעוברות לערוץ 16 החדש
אלכסנדרה לוקש עוזבת את ynet אחרי כמעט 15 שנה ותגיש חדשות בערוץ 16, לצד כתבת מגזין שמגיעה מחדשות 13, בערוץ שבו יעקב איילון כבר מוביל את המהדורה
ערוץ 16 ממשיך לבנות את מערך החדשות שלו ומודיע על הצטרפותן של אלכסנדרה לוקש ורותם גולן, שתי עיתונאיות מנוסות ומוערכות, שיצטרפו לשדרת החדשות של הערוץ.
אלכסנדרה לוקש תצטרף לערוץ 16 כמגישת חדשות. לוקש מסיימת קרוב ל־15 שנות עשייה עיתונאית בקבוצת "ידיעות אחרונות", שם שימשה כמגישת האולפן של ynet והובילה בשנים האחרונות משדרי חדשות, ראיונות ומשדרים מיוחדים סביב אירועי היום המרכזיים.
אלכסנדה לוקש (צילום: יח"צ)
רותם גולן תצטרף לערוץ 16 ככתבת מגזין ומגישה. בתפקידה האחרון שימשה כתבת גזרת ירושלים של חדשות 13, שם סיקרה את אחת הזירות המורכבות בישראל והביאה למסך חשיפות בולטות וסיפורים חברתיים משמעותיים. את דרכה העיתונאית החלה ככתבת בערוץ הכנסת, ובמהלך השנים צברה ניסיון רחב בסיקור חדשות, מגזין ואקטואליה. צירופן של אלכסנדרה לוקש ורותם גולן מהווה נדבך נוסף בבניית מערך החדשות של ערוץ 16.
רותם גולן (צילום: טל עבודי)
מהדורת החדשות המרכזית של ערוץ 16, בהגשת יעקב איילון, כבר עלתה לאוויר ופתחה את תקופת ההשקה של הערוץ. במהלך תקופת ההשקה הרכה, לקראת תחילת שידורי ההרצה ב־2.8.26, יפעיל ערוץ 16 את המודל הייחודי שלו, שבמסגרתו הציבור יהיה שותף פעיל בתהליך הקמת הערוץ ובעיצוב תכניו.
עוד ב-
באמצעות מערכת טכנולוגית מבוססת בינה מלאכותית בשם SAY16, יוכלו הצופים להעביר משוב באופן שוטף ולהשפיע על מגוון רחב של החלטות – החל מסוגי התוכניות והז'אנרים, דרך מבנה לוח השידורים ואופי התכנים ועד לגרפיקה ולחוויית הצפייה.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



