תקשורת ומדיה

נישה עם בשר: גם 'תפוז' נכנס לתחום האוכל והמתכונים ומשיק ערוץ ייעודי

תפוז השיק ערוץ שיאגד מאות אלפי מתכונים ותכנים מעולם הקולינריה בבלוגים של האתר. במקביל יעלה תפוז בקמפיין אינטרנטי לקידום הערוץ החדש
סטייק, מתוך הבלוג של מוטי בר און (צילום מתוך הבלוג של מוטי בר און)
התחרות בשוק האוכל והמתכונים באינטרנט, ממשיך להתגבר. תפוז, אתר הקהילות והבלוגים הגדול בישראל, השיקה בימים האחרונים ערוץ אוכל חדש שיאגד מאות אלפי מתכונים ותכנים מעולם הקולינריה, שנמצאים באתר. במקביל יעלה תפוז בקמפיין אינטרנט באתר שלו עצמו, ב-mako ובוואלה, לקידום הערוץ החדש.
תפוז הוא אתר הקהילות והבלוגים הגדול בישראל, ומבקרים בו מידי חודש כ-1.5 מיליון גולשים שונים על פי נתוני ועדת המדרוג, מהם 56% נשים ו- 75% מעל גיל 18. תחום האוכל והמתכונים הוא אחד התחומים הבולטים והפופולרים באתר תפוז, ומידי חודש מבקרים בו כחצי מיליון גולשים המתעניינים באוכל ומתכונים, על פי נתוני ועדת המדרוג.
באתר פועלים 10 פורומים של מתכונים וכן מאות בלוגים של מתכונים, חלקם נמנים על רשימות הבלוגים הפופולריים ביותר בתחום. חיפוש מהיר באתר יחשוף 95 אלף תוצאות לעוגת גבינה, 50 אלף פשטידות, ו-8,000 מתכונים לקרם ברולה.
הבלוג \'קולינריא\' למשל מציע מתכונים ללא גלוטן וללא לקטוז, בבלוגpastaghetti ניתן למצוא מגוון גדול של מתכונים מכל הסוגים עם תמונות מרהיבות. הבלוג \'אוכל מכל הלב\' מתמקד בבישולי גורמה ביתיים, \'קסמים מתוקים ומענגים\' מתמקד בקינוחים, ועוד.
בערוץ החדש ישנם 10 מדורים שונים של מתכונים - מרקים, בשרים, טבעוני, חלבי, קינוחים, לחמים ומאפים, תוספות, סלטים, ומדור מיוחד למאכלים נטולי גלוטן או לקטוז. כמו כן מציע הערוץ מדור מתכוני וידאו מצולמים מאתר הווידאו Flix, וכן מדור ביקורת מסעדות המבוסס על פורום ביקורת המסעדות.
מנהלת התוכן והקהילות של תפוז, מיטל גוירצמן, מסרה כי \"במשך שנים תפוז מהווה בית לגולשים חובבי הקולינריה בישראל ועכשיו הכל מרוכז בצורה נוחה מתמיד במקום אחד. הערוץ החדש הוא הסלון שלנו ואנחנו מזמינים אליו את כל מי שמחפש או מחפשת מתכון, שמישהו אחר הגה או שיפצר וכבר ניסה אותו אצלו במטבח\".
תגובות לכתבה(9):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 8.
    נראה מצוין (ל"ת)
    בועז 04/2013/29
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 7.
    מתי יוצא עוד ספר "מתכונספירה"?
    גל 04/2013/29
    הגב לתגובה זו
    0 0
    לפני שנה ומשהו קבלתי ממישהו את הספר מתוכנים הזה שמופיעים בו כל מיני מתכונים של בלוגרים מתפוז. מתי יוצאת מהדורה חדשה? אני מעדיף מתכונים מודפסים... מאמין שיש כמוני עוד הרבה
    סגור
  • 6.
    קולינריא הוא הבלוג האהוב עליי!
    רונן 04/2013/29
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מושקע, מוקפד ולוקח את עצמו ברצינות. כן ירבו!
    סגור
  • 5.
    הבלוג שלי מקודם שם עכשיו בראשי!!! :))) (ל"ת)
    מ.ב בלוגר אוכל 04/2013/29
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 4.
    תכלס המתכונים של הגולשים בתפוז הם הדיפולט שלי (ל"ת)
    רויטל 04/2013/29
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 3.
    תתחדשו!
    גיא 04/2013/29
    הגב לתגובה זו
    0 0
    הערוץ נראה טוב! הייתי מפריד את הטבעוני והצמחוני
    סגור
  • 2.
    המתכונים שלהם מופיעים בכל חיפוש שלי בגוגל
    רננה 04/2013/29
    הגב לתגובה זו
    0 0
    טוב שאיגדו הכל לערוץ אחד. נראה טוב!
    סגור
  • בשבת החורפית בשבוע שעבר הכנתי קדרת בשר ביין
    טל 04/2013/29
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מתכון מאחד הבלוגים שגם מצאתי בגוגל
    סגור
  • 1.
    http://www.tapuz.co.il/food (ל"ת)
    לינק... 04/2013/29
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור