תקשורת ומדיה

הדיקטטור האחרון: המקור סגרה עונה עם 7.4% בתחקיר על קשרי ליברמן בבלארוס

עם ממוצע עונתי של 7.5%, נאלצה תכנית התחקירים של רביב דרוקר להתמודד מול פצצות רייטינג של 'קשת'. אתמול קיבלה 'האח הגדול' 36.2%
רביב דרוקר (צילום: אלדד רפאלי) (צילום אלדד רפאלי)
\'המקור\' סגרה אמש (יום ג\') עם ממוצע רייטינג של 7.5%. התכנית נאלצה במהלך העונה להתמודד מול פצצות רייטינג של \'קשת\', בשבועות האחרונים למשל מול \'האח הגדול\'. מדובר על אסטרטגיה של ערוץ 10 שמחלקת הפרוגרמינג מעוניינת להציב אלטרנטיבה לריאליטי של \'קשת\'. מאידך, בחלק מהפעמים התדרדר הרייטינג של התכנית לשפל של כ-5%, מול נתונים הגבוהים כמעט פי 8 בערוץ 2.
על פי נתוני צפייה ראשוניים בקרב משקי בית באוכלוסייה היהודית, כולל צפייה נדחית עד 2:00 בלילה, עולה כי \'המקור\' (ערוץ 10) רשמה אתמול 7.4%, בתחקירעל הקשר בין אביגדור ליברמן לדיקטטורה של בלארוס, וכתבה על הניסיון של אנשי נתניהו להתערב בבחירות לראשות מפלגת העבודה. נתון הרייטינג אתמול היה גבוה מזה של השבוע שעבר, אז הוא עמד על 5.8%.
ממול, \'האח הגדול\' (קשת, ערוץ 2) רשמה 36.2%, עם תחילת משימת הדיקטטור, היחלשות קלה ביחס לפרק ביום ראשון האחרון וביום שלישי שעבר, אז רשמה התכנית 40.5%. \'העולם הלילה\' (קשת, ערוץ 2) הניבה 22.5%, והסדרה \'תא גורדין\' (קשת, ערוץ 2) עם 11.6%.
\'קצת גבוה\' (ערוץ 10) זכתה ב-4.4%, \'פינס בלילה\' (ערוץ 10) קיבלה 5.1%, \'היום שהיה\' (ערוץ 10) הניבה 7.3%, \'לילה כלכלי\' (ערוץ 10) רשמה 6%, ו\'צינור לילה\' (ערוץ 10) עם 3.8%.
ראש בראש בפרה-פריים: \'אנשים\' (קשת, ערוץ 2) זכתה ב-7.4%, לפני \'תכנית חסכון\' (חדשות 2) עם 10.2%. \'ערב טוב עם גיא פינס\' (ערוץ 10) הסתפקה ב-6.8%.
בגזרת החדשות: \'חדשות 2\' רשמה 21.4%, \'חדשות 10\' עם שליש רייטינג - 7.2%.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    אני חייב לציין שהשנה האח הגדול פשוט משעמם (ל"ת)
    יניב 06/2013/05
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור