תקשורת ומדיה

"כשמזמינים ״אביב נעורים״ מאלי אקספרס", התגובות ברשת לתחפושת הנשיא

פרסום התמונה של הנשיא היוצא מחופש לא הביאה גל של תגובות ברשת. מי השווה את התחפושת לתחפושות של חיילי צה"ל מהמבצע המפורסם משנת 1973 בלבנון?
מערכת ice |  2
ראובן ריבלין (צילום תקשורת שבכ, יוסי אלוני פלאש 90, מתוך רשתות חברתיות)
חשיפת התמונה של ריבלין מחופש לאדם מן השורה ע"י השב"כ לפני זמן קצר בכדי כשיוכל למעשה להסתובב באופן אנונימי ברחבי הארץ, הביאה מספר רב של תגובות ברחבי הרשת כשכמה מהתגובות היו מקוריות מאוד.
בן כספית צייץ את התמונה וכתב: "נשיא ולא יזוהה" ושיתף את התמונה. מי שהגיב לו הוא קובי סודרי שכתב: "אם זו הרמה בתצוגת תכלית- מפקד היחידה יכול לשים את המפתחות". מי שהתייחס לשניהם במקוריות הוא נדב אבוקסיס שכתב: "כשמזמינים ״אביב נעורים״ מאלי אקספרס" והשווה את התחפושת של ריבלין לתחפושות של חיילי צה"ל מהמבצע המפורסם משנת 1973 בלבנון. 
 
עקיבא נוביק צייץ בהלצה: "כל התפאורה הזאת בשביל טיול בחוף שומם עם שלושה מאבטחים?". איתמר אייכנר מידיעות צייץ את התמונה וכתב בהתחכמות "נשיא אינקוגניטו" שפירושו הוא נשיא נסתר ואילו מספר ציוצים ובניהן זה של המגישה דניאלה סמארי ויריב אופנהיימר שציינו כי ריבלין דומה לשחקן מנדי פטינקין ששיחק את  סול בסדרה 'הומלנד'. השוואות נוספות ברשת השוו את ריבלין לאהוד ברק, דודו פישר ולשחקן ג'ון גודמן.

דומה לסול מ'הומלנד'? ריבלין מחופש והשחקן מנדי פטינקין
ריבלין שמסיים את כהונתו בתקופה סוערת לאחר ארבע מערכות בחירות בשנתיים האחרונות וכשמשבר הקורונה עדיין נותן את אותותיו, כתב לנשיא הנכנס הרצוג מכתב המברך אותו לרגל כניסתו לתפקיד ובו התייחס לקיטוב בעת הנוכחית במדינה דרך רמיזה לנאומו המפורסם משנת 2015 שמזוהה כנאום השבטים: "בין השבטים, בצל המחלוקות והשסעים, תמצא אנשים אמיצים שלא מדברים על ה'יחד', הם פשוט חיים אותו. יום יום ושעה שעה. בבתים שלהם, במקומות העבודה שלהם, בחזון שלהם, בחלומות, במשפחה. חילוניים עם חרדים, ימנים עם שמאלנים, יהודים וערבים, ותיקים ועולים, דתיים ומסורתיים, צעירים וזקנים. בני כל הדתות, המגזרים והעדות. כולם, ישראלים וישראליות. יפים, מאירי עיניים ורחבי לב. ואיזה לב יש להם, חבל על הזמן".
תגובות לכתבה(2):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 2.
    ריבלין בתחפושת
    החרדי מגבעתיים 07/2021/08
    הגב לתגובה זו
    0 0
    מזכיר לי את סיפורי חסמבה. ממליץ לבעל כשרון כתיבה להוציא סדרת ספרים חדשה בהמשך לסדרת ספרי חסמבה של יגאל מוסינזון. גיבור הסדרה החדשה יהיה ריבלין עממיקו שיחליף את המפקד הקודם ירון זאבי. שם הספר הראשון המומלץ: "חסמבה (עממיקו) בחסות השב"כ" מחפשים ספונסר לסדרה החדשה. הצלחה מובטחת.
    סגור
  • 1.
    ריבלין אדיוט רציני
    לך כבר מאוס 07/2021/07
    הגב לתגובה זו
    2 0
    חי בסרט שהוא בתפקיד משמעותי כלשהו איש רע וילדותי
    סגור