תקשורת ומדיה

אולמרט: "שגנץ יוותר על ההכרזות, נתניהו כבר לא מעניין"

?ראש הממשלה והאסיר לשעבר הסביר לגבי האפשרות לתקוף באיראן: "יכול להיות שזה הזמן, אך זה לא הזמן לדבר על כך. היה אפשר לוותר על ההכרזות העתידיות", על תביעת הדיבה נגדו: "לחזור בי מהדברים? לא. לחוש חמלה, כן, השבוע הוא ספג סטירת לחי מהדהדת"
כפיר אדר |  12
אהוד אולמרט (צילום משה שי פלאש 90)
רק בשבוע האחרון שר הביטחון בני גנץ טען כי ישראל מוכנה לתקיפה באיראן, כאשר לדבריו: "איראן מבקשת להציב לישראל אתגר רב זירתי. ברור שאנחנו יכולים לעשות הרבה יותר ואנחנו מקווים שלא יגררו אותנו לשם". האם מדובר ברמז לבאות או ב'הצגת שרירים' לפני הממשל העוין?
ראש הממשלה והאסיר לשעבר אהוד אולמרט התראיין אצל ניסים משעל ב־103FM והגיב לדברים: "יכול להיות שזה הזמן, אך זה לא הזמן לדבר על זה. תמיד הייתי חסיד של עשייה ממוקדת בתחום האיראני, ולא אהבתי להתבטא בנושא. היה אפשר לוותר על ההכרזות העתידיות, הן לא באמת מבהילות מישהו. האיראנים יודעים מה אנו יודעים לעשות. אם אתם חושבים שזו העת, אז מתבקש לעשות, אך להכריז על הדברים זה לא דרוש". 
עוד הוסיף, כי: "אם רוצים לעשות פעולה, אי אפשר לעשות אותה בלי האמריקנים. הדרך להשפיע על העמדה האמריקנית, היא לאו דווקא בתחום הזה. אם האיראנים יעשירו כמות מספקת של אורניום, ייתכן מאוד שיצטרכו לעבור מדיבורים לפעולות אחרות". 
על ראש הממשלה לשעבר ויו"ר האופוזיציה בנימין נתניהו, אמר אולמרט: נתניהו? אנחנו לא עוסקים בפנסיונרים, נניח לו. הוא לא מעניין אותי ברגע שהוא לא רה"מ. אני חושב שהוא לא מעניין גם רבים אחרים ורבים מחברי מפלגתו - השבוע הוא ספג סטירת לחי מהדהדת".
לגבי תביעת הדיבה של משפחת נתניהו נגדו, אולמרט טען כי: "אנחנו נקבע תאריך לקדם משפט והצד של נתניהו ביקש לדחות את זה לתאריך אחר. לחזור בי מהדברים? לא. לחוש חמלה, כן".
תגובות לכתבה(12):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 11.
    שמאלמרט, אתה עוד מדבר? (ל"ת)
    לא ייאמן 08/2021/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 10.
    תפסיקו לתת לאיש ההזוי הזה במה תקשורתית
    י 08/2021/14
    הגב לתגובה זו
    2 0
    בתור ראש ממשלה ואסיר לשעבר הוא לא עשה כלום למען העם חוץ מזה הוא לא נבחר על ידי העם
    סגור
  • 9.
    ערו
    ערן 08/2021/10
    הגב לתגובה זו
    2 0
    חוות דעת של פושע,לא מעניין ,לא רלוונטי
    סגור
  • 8.
    אולמרט
    משה 08/2021/08
    הגב לתגובה זו
    2 0
    יאהבל כנס לחור ממנו יצאת ותתבייש
    סגור
  • 7.
    את מי מעניין הפושע המורשע הזה? (ל"ת)
    שולה זקן 08/2021/07
    הגב לתגובה זו
    4 0
    סגור
  • טען עוד
  • 6.
    אוחמרט גנב מטיף
    דודי 08/2021/07
    הגב לתגובה זו
    4 0
    שב בשקט גנב עלוב
    סגור
  • 5.
    עוף
    המצליך 08/2021/07
    הגב לתגובה זו
    4 0
    פסיכופט חולני פושע עלוב נפש רמאי וכושל צא מחינו ועוך לנו מהעניים אדיוט בושה למדינה
    סגור
  • 4.
    תולעת זבל (ל"ת)
    גריזלי 08/2021/07
    הגב לתגובה זו
    4 0
    סגור
  • 3.
    לאסיר ראש ממשלה מושחת אולמרט, תנעל את הפה.
    יניר 08/2021/06
    הגב לתגובה זו
    4 2
    איך ולמה נותנים במה לראש ממשלה מורשע מושחת ואסיר לשעבר....
    סגור
  • 2.
    אולמרט
    פרשן 08/2021/06
    הגב לתגובה זו
    6 2
    למה הפנסיונר המושחת חושב שהוא מעניין מישהו?שיילך אולמרט לחפש מי רוצה לראות אותו.אעש רע,עבריין מושחת שקיבל יחס מועדף.היה צריך להיות בכלא עוד 5 שנים לפחות.
    סגור
  • כל כך נכון (ל"ת)
    שמאלמרט תחזור לכלא 08/2021/18
    הגב לתגובה זו
    0 0
    סגור
  • 1.
    סמרטוט
    עלי 08/2021/06
    הגב לתגובה זו
    4 1
    אולמרט לחמלה רבה הנך זקוק לא מתייחסים אליך מחפש כותרות בורשעתה בכל אך זרקתה לכלבים אשת אמונך לא רחמתה ררק אני איש רע חזור לכלא או לך לב"ח לחולי נפש איש רע ונבל
    סגור