מינויים

ממייקרוסופט ל-DSPG: התפקיד החדש של שירה פאיאנס בירנבאום

הנשיאה העולמית של חברת CYMPIRE, פלטפורמת סימולציית סייבר כיום, מונתה לדירקטורית בחברת ייצור השבבים הישראלית DSPG ותחליף בתפקידה החדש את גבי זליקסון שיסיים את תפקידו לאחר שמונה שנים כחבר הנהלה
כפיר אדר |  1
שירה פאיאנס (צילום גיל קרמר)
חברת DSP Group הישראלית הנסחרת בנאסד"ק דיווחה על מינוי שירה פאיאנס בירנבאום לדירקטוריון החברה. בירנבאום, שמגיעה ממייקרוסופט, תחליף את גבי זליקסון שיסיים את תפקידו לאחר שמונה שנים כחבר הנהלה.
"אנו שמחים לצרף לדירקטוריון החברה אשת עסקים בקאליבר של שירה" מסר קנת טראוב, יו"ר דירקטוריון DSP Group. "אנו בטוחים שעם ההישגים והניסיון שלה כמנהלת בכירה במיקרוסופט ישראל, שירה תתרום רבות לדירקטוריון DSPG. אני מודה לגבי בשם הדירקטוריון על תרומתו הרבה לחברה ומאחל לו הצלחה בתפקידו החדש".
עופר אליקים, מנכ"ל החברה, הוסיף: "אנו מברכים את שירה על שהגיעה לדירקטוריון שלנו. המומחיות שלה בתחום המכירות והשיווק, הכרת השווקים שבתוכם פועלת החברה והמנהיגות שהוכיחה בעבר יתרמו להצלחה העתידית של החברה. תודה לגבי על תמיכתו, ייעוצו ותרומתו ל-DSPG בשמונה השנים האחרונות".
שירה פאיאנס בירנבאום ציינה: "אני מצפה לכהן בדירקטוריון DSPG, לתרום להצלחה מתמשכת של החברה בשוק ולמנף את ניסיוני לתמיכה ולייעוץ להנהלה לטובת החברה ובעלי מניותיה".
פאינאס בעלת מומחיות מקיפה בנושא של מכירות מקוונות בענפים שונים - כולל טכנולוגיה, טלקום, מובייל, תוכנה ופיננסים. שירה מביאה ניסיון של שנים רבות בהיותה חברת דירקטוריון בחברות בורסאיות שונות בתחום הפיננסי, הביטוח, הנדל"ן והייצור בישראל.
עד כה כיהנה כנשיאה העולמית של חברת CYMPIRE, פלטפורמת סימולציית סייבר. לפני כן, היא שימשה כ-COO ו-CMO של מיקרוסופט ישראל, ושם הייתה אחראית על כל התחומים השיווקיים והתפעוליים של מיקרוסופט, כולל תקציב, השקעות, תוכניות עסקיות, ניתוח, אסטרטגיה והיבטים פיננסיים. בנוסף, שירה כיהנה בתפקידים בכירים בייעוץ ב- PWC ובאורנג' ישראל. היא בעלת תואר ראשון ותואר שני בלימודי צרפתית ולימודים כלליים, שניהם מאוניברסיטת תל אביב.
תגובות לכתבה(1):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
  • 1.
    לידיעתכם
    הא 04/2021/20
    הגב לתגובה זו
    1 0
    מה הקטע של חברת מטרופולין בתקופת הרמדאן? לא יכולים לפחות לעדכן את לוחות הזמנים הגחמתיים שלהם? עד ה 13 במאי אין לכם מה לסמוך על לוחות הזמנים של מטרופולין. קחו רכבת או אגד.
    סגור