מינויים
מורן דאי מונתה לסמנכ"לית השיווק והדיגיטל בסמלת
באותו היום בו מודיעים על מינוי מחליף למורן דאי בניופאן, מנכ"ל סמלת מודיע על מינויה של דאי לסמנכ"לית שיווק ודיגיטל של כלל החברה
דאי מגיעה עם ניסיון של למעלה מ-15 שנה בעולמות השיווק, הפרסום והדיגיטל במגוון תפקידים עם ניסיון רב בקביעת אסטרטגיה שיווקית ופיתוח עסקי, החדרת מותגים בין-לאומיים לשוק הישראלי, ניהול סיכונים, קמפיינים עתירי תקציב ועוד.
בתפקידיה הקודמים דאי ניהלה מחלקה במקאן אריקסון ולאחר מכן חטיבת מזון בחברה מובילה למוצרי צריכה. בתפקידה האחרון, שימשה כסמנכ"לית השיווק והדיגיטל בניופאן, שם הובילה תהליכים מטריציוניים והייתה אחראית על ניהול מערך השיווק והדיגיטל של החברה והפעילות העסקית של מותגים בין-לאומיים מובילים.
שי פלדמן, מנכ"ל סמלת, בירך: "אנו נרגשים לצרף לנבחרת ההנהלה שלנו את מורן דאי, שחקנית משמעותית עם ניסיון רב שנים. אני בטוח כי מורן תמשיך להוביל מהלכים אסטרטגיים שיתרמו לקידום מותגי החברה והובלתם לשיאים חדשים".
עוד ב-
מורן דאי מסרה: "לאחר שנים רבות של ניהול השיווק והדיגיטל עם דגש על הפן המסחרי, אני שמחה להצטרף למשפחת סמלת כשמטרתי להוביל תהליכי שיווק בעלי השפעה ולהוביל את הדיגיטל לגבהים חדשים. אין לי ספק כי יחד נמשיך להוביל את כל החברה קדימה".
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



