נדל"ן ותשתיות
רשות המסים בהלם: השכיר דירות לחברות בישראל והעלים 12 מיליון שקל
רשות המסים מנהלת חקירה נגד אברהם פרידמן, תושב ביתר עילית, החשוד כי העלים הכנסות של 12 מיליון שקל מהשכרת דירות לחברות כח אדם
היחידה הארצית למאבק בפשיעה (יהלום) ברשות המסים מנהלת חקירה כנגד אברהם פרידמן, תושב ביתר עילית, החשוד כי העלים הכנסות של 12 מיליון שקל מהשכרת דירות לחברות כח אדם.
ראשית הפרשה בבדיקה שערך פקיד שומה פתח תקווה, שהעלתה חשד כי החשוד לא מדווח על הכנסותיו משכר דירה לרשות המסים. בשל החשדות, התיק הועבר ליחידה הארצית למאבק בפשיעה אשר החלה בפעילות מודעינית אשר חיזקה את החשדות להעלמת הכנסות.
מהחקירה עולה כי במשך תקופה של מספר שנים החשוד השכיר דירות לחברות כח אדם, כאשר חלק מהדירות בבעלותו וחלק מהדירות הינן בשכירות משנה. בבדיקה צולבת בין דיווחיו לרשויות המס לחשבונות הבנק של החשוד נמצאו הפקדות בסך מיליוני שקלים שלא דווחו כלל בדו"חות השנתיים שהגיש.
בנוסף לכך, נמצאו הפרשים בסך מיליוני שקלים בין התשלומים אשר שולמו על ידי חברות כוח האדם לדיווחיו למס הכנסה. על פי החשד, החשוד העלים הכנסות משכירות בסכום של כ-12 מיליון שקל במהלך השנים 2018-2025.
עוד ב-
אתמול (שני) החקירה בעניינו של החשוד הפכה לגלויה ונתפסו, באמצעות צו בית משפט, מסמכים מביתו וממשרדו ובין היתר מסמכים בחברות להן קשר עסקי עם החשוד. החשוד הובא בפני שופט בית משפט השלום בראשון לציון שהחליט לשחררו בתנאים מגבילים. החקירה נמשכת.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



