נדל"ן ותשתיות

המספרים נחשפים: כמה ירוויחו יגאל דמרי ואשתו בחברת הנדל"ן?

לפי דיווח לבורסה, בעלי חברת הענק רוצה להכפיל את גובה המענק שלו, כך שיכניס עוד מיליונים בשנה. מה השכר החודשי של אשת הבעלים וכמה מרוויחים בני המשפחה האחרים?
איציק יצחקי | 
משפחת דמרי (צילום יחצ)
כמה כסף ירוויח יגאל דמרי בשנת 2027 והאם בקשתו תאושר על ידי בעלי המניות? לפי דיווח שהוציאה החברה הבוקר, נראה כי בעלי החברה יכפיל את גובה המענק שלו, כך שסך הכולל של שכרו והמענק שיקבל יגיע ליותר מ-8.5 מיליון שקל. ההחלטה הסופית תתקבל בחודש הבא, באסיפה של בעלי המניות.
לפי הדיווח, דמרי, שמחזיק בכמעט 55% מהחברה, ביקש מבעלי המניות להעלות את המענק שהוא מקבל כיום, 2 מיליון שקל, ל-3.9 מיליון שקל עוד השנה, ובשנה הבאה לקבל מענק של 4.5 מיליון שקל. חלק מהסיבות קשורות לעלייה המשמעותית בשווי החברה, שהכניס אותה למדד ת"א 35 - מדד שלא ברור האם היא תישאר בו זמן רב. לפי הדיווח, השכר החודשי של דמרי יגדל ל-8 מיליון שקל ובשנה הבאה שכרו יגדלו בכ-8% נוספים.
דמרי מקבל כיום דמי ניהול חודשיים של כרבע מיליון שקל, לא כולל הצמדה למדד, כשבנוסף הוא מקבל מענק של כשני מיליון שקל. אם הבקשה תאושר, דמי הניהול יהיו 330 אלף שקל ובכך המענק כמעט יוכפל לעומת 2 מיליון שקל שהוא מקבל בשנה כעת. בשנתיים שלאחר מכן, כלומר ב-2027 ו-2028, התקרה תקפוץ כאמור בשנית.
חלק הבקשה של דמרי מבעלי המניות
בבקשה נכתב כי דמרי רוצה לעדכן גם את שכר מקורביו: אשתו איריס, סמנכ"ל קשרי הלקוחות, וכן אחיו ניסים שעובד כמנהל בחברה וכלתו חנית, שהיא אחת מעורכות הדין של החברה. אשתו תקבל כ-1.6 מיליון שקל, ושני בני המשפחה האחרים כ-410-420 אלף שקל בממוצע.
בהקשר של אשתו איריס נכתב בדיווח כי היא מועסקת בחברה משנת 1991, וכעת במשרה מלאה. שכרה החודשי (ברוטו) עומד על 55 אלף שקל לשנה הראשונה ו-60 אלף שקל לשנתיים הבאות בחוזה, צמוד למדד. כיום היא מרוויחה 65,462 שקל. איריס היתה זכאית למענק שנתי אשר נקבע מראש. כשחלק מהכסף בנוי על מענקים. נקבע כי רווח שנתי הנמוך מ- 120 מיליון שקל לא יזכה אותה במענקים נוספים, רווח לפני מס בגובה של 250 מיליון שקל יזכה אותה במענק מלא, ורווח שבין 120-250 מיליון שקל יזכה אותה במענק חלקי.
השבוע התברר כי דמרי מכר כ-20 דירות בפרויקטים שלו בקריית גת ובאשקלון לתושבי חוץ. חלק מהחוזים עדיין לא נחתמו, אבל מדובר בנתון מעניין בתקופת האטה בשוק.
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה