נדל"ן ותשתיות

עסקאות ענק: שתי דירות בתל אביב נמכרו בכ-60 מיליון שקל

מחירי הדירות בתל אביב יורדים, אבל מה שמציל את המצב הוא עסקאות של דירות יוקרה. דירה רגילה נמכרה ב-13.25 מיליון שקל. איך זה קורה דווקא באזור פארק המסילה? המתווך: "נכסי פרימיום במיקומים יוצאי דופן ממשיכים לעורר ביקוש"
מתחם הרב קוק בנווה צדק (צילום יחצ)
מחירי הדירות בתל אביב יורדים, וזה קורה בחודשים האחרונים בשל שילוב בין הריבית הגבוהה ומחירי הדירות. מה שמציל את תל אביב מירידה משמעותית יותר הוא עסקאות בדירות יוקרה. אנחנו רואים עסקאות גדולות בשדה דב. מוקם יותר דיווחנו שישראל קנדה ותדהר מוכרות דירות באזור לב תל אביב במחירים של 150 אלף שקל למ"ר וצפונה.
חברת השיווק ותיווך הנדל"ן סותבי'ס ישראל נדל"ן, השלימה עסקת יוקרה נוספת בתל אביב, דירה במגדל ליבר ומכרה אותה ב-13,250,000 שקל. עסקאות במחירים כאלה אפשר למצוא גם בערים כמו הרצליה ונתניה, אבל בסוף השאלה היא בעיקר המיקום והגודל.
מדובר בעסקת היוקרה השנייה שעליה מדווחת החברה בשבועות האחרונים, לאחר מכירת פנטהאוז ברחוב אוסישקין בתל אביב בכ-45 מיליון שקל. ביחד, מדובר בשתי עסקאות שמעלות את הממוצע בצורה משמעותית - כמעט 60 מיליון שקל.

הנכס בתל אביב (צילום: גלעד פורת)
מגדל ליבר בתל אביב ממוקם בלב פארק המסילה בשכונת נווה צדק. הנכס שווק תחילה באופן בלעדי להשכרה, ובהמשך, עם שינוי אסטרטגיית השיווק, הועמד למכירה. מחיר העסקה משקף כ- 87,750 שקל למ"ר.
הדירה עם נוף פתוח לים, מעוצבת אדריכלית, בקומה ה-12 במגדל ברחוב פינס 39 בתל אביב. במרחק הליכה מחוף הים והטיילת, מתחם התחנה, תחנת הרכבת הקלה אליפלט, הסמטאות של נווה צדק ושדרות רוטשילד.
ומה גודל הדירה? כ-144 מ”ר פלוס מרפסת של כ-14 מ"ר. דירה גדולה, אבל לא ברמת פנטהאוז. היא כוללת סלון ו-4 חדרי שינה (אחד מהם מאסטר) וממ”ד המשמש כחדר ארונות, חדרי רחצה מלאים: ושתי חניות.
לפני חודש מכרה החברה פנטהאוז ייחודי בתל אביב במחיר גבוה - 45 מיליון שקל. הפנטהאוז נמכר תוך 3 חודשים. על פי פרטי העסקה, נכס היוקרה נמצא על פארק הירקון עם נוף פנורמי פתוח לפארק, לים ולעיר. מחיר הסגירה הוא לפי כ-110 אלף שקל למ"ר - מהגבוהים שנרשמו באזור בשנים האחרונות.

הבניין בנווה צדק (צילום: גלעד פורת)
איתי גורביץ', מנהל השיווק של החברה, מסביר כי "גם בתקופה של אי ודאות ביטחונית וכלכלית, נכסי פרימיום במיקומים יוצאי דופן ממשיכים לעורר ביקוש. אנו ממשיכים לראות פעילות הן מצד תושבי חוץ והן מצד רוכשים ישראלים, שמקבלים החלטות ארוכות טווח מתוך אמון בשוק המקומי, גם בתקופות מאתגרות של אי וודאות ביטחונית או פוליטית".
תגובות לכתבה(0):

נותרו 55 תווים

נותרו 1000 תווים

הוסף תגובה

תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה