נדל"ן ותשתיות
חברת הנדל"ן חושפת: זו הסיבה שתקבל 250 מיליון שקל
חברת הנדל"ן "גב ים" הודיעה לקידום המהלכים שלה להורדת המינוף והגדלת הנזילות. לצד זאת, הכריזה החברה כי היא מוכרת את זכויותיה בפרויקט "רב בריח" לחברת הביטוח והפיננסים "מגדל". במסגרת מכירת הזכויות, תקבל חברת הנדל"ן לפחות 250 מיליון שקל
חברת הנדל"ן "גב ים" הודיעה היום (חמישי), על התפתחות בקידום המהלכים להורדת מינוף והגדלת הנזילות. במסגרת הפעילות הזו, חברת הנדל"ן מוכרת את זכויותיה בפרויקט "רב בריח" אשר ממוקם באשקלון, לקבוצת הביטוח והפיננסים "מגדל".
על פי פרסום של מיכאל רוכוורגר באתר The Marker, חברת הנדל"ן "גב ים", אשר בראשה עומד אבי יעקובוביץ', מכרה את זכויותיה לחברת "מגדל" תמורת סכום של לפחות 250 מיליון שקל.
במסגרת עסקת הרכישה, חברת הנדל"ן, שבשליטת חברת "נכסים ובנין", מכרה את זכויותיה שהסתכמו ב-70% בשלב הראשון של הפרויקט, תמורת כ-200 מיליון שקלים. איש העסקים יעקובוביץ' ציין כי בעקבות עסקת הרכישה עם מגדל, תפעלה חברת הנדל"ן לצרכיה: "באמצעות כספים אלו גב ים תפעל לקידום פעילות יזמית של החברה, הכוללת 11 פרויקטים, בהיקף של כ-430 אלף מ"ר, בהשקעה של כ-4.6 מיליארד שקל".
כזכור, בחודש יוני בשנת 2022, דווח כי חברת "נכסים ובניין" רכשה את 37% ממניות אהרון פרנקל ב"גב-ים" בסכום של 3.25 מיליארד שקל, זאת לאחר המימון שניתן לה על ידי בנק מזרחי ומיטב.
עוד ב-
כידוע, על חברת הנדל"ן המובילה, ששוויה עומד על מעל 6 מיליארד שקל, מתנהל קרב שליטה בין חברת האם "נכסים ובניין" שמחזיקה ב-49.5% ובין איש העסקים אהרון פרנקל המחזיק ב-37.22% שהחל לרכוש חבילות של מניות מכמה משקיעים, דבר שנעשה במשך השנים האחרונות.
הכתבות החמות
תגובות לכתבה(0):
תגובתך התקבלה ותפורסם בכפוף למדיניות המערכת.
תודה.
לתגובה חדשה
תודה.
לתגובה חדשה
תגובתך לא נשלחה בשל בעיית תקשורת, אנא נסה שנית.
חזור לתגובה
חזור לתגובה



